Audit trail

Logging van alle processen en activiteiten

Alle stappen inzichtelijk

Volg alle gemaakte stappen binnen HelloFlex en houd volledig digitaal grip op je interne en externe werkprocessen.

Transparantie en zekerheid

Geef externe partijen gemakkelijk inzage in je administratieve processen en voorkom ongeautoriseerde transacties.

Geen concessies, volledig digitaal

Profiteer van de efficiency van HelloFlex met een 100% geautomatiseerde Audit trail zonder terug te vallen op hard copy.

Nooit meer het spoor bijster

Audit trail betekent letterlijk: het spoor van een audit of controle. Voor externe partijen, zoals een accountant, maar ook voor toezichthoudende instanties en de belastingdienst is het van belang dat jij kunt aantonen dat er geen ongeautoriseerde transacties hebben plaatsgevonden.

HelloFlex Audit Trail stelt je in staat om alle digitale administratieve processen te volgen en te controleren. Of het nu gaat om het aanmaken van een nieuwe klantrelatie of een financiële transactie, jij kunt zien wat, wanneer en waar heeft plaatsgevonden binnen het HelloFlex cloud platform.

Met Audit Trail hoef je dus niet meer terug te vallen op hard copy autorisaties of documenten; je kunt alle activiteiten digitaal inzien. Dit schept zowel de nodige transparantie, als controle en zekerheid voor jou als HelloFlex gebruiker.

Meer weten?

Meer weten over Business Insights? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.