Altijd actueel

Direct inzicht in het minimum CAO-loon, de eerstvolgende loonsverhoging, de periodiek en de toeslagen en vergoedingen.

Voorkom onnodige fouten

Als intermediair ben je verantwoordelijk voor het juist toepassen van de inlenersbeloning. CAOWijzer behoedt je voor onnodige missers.

Bied zekerheid
en betrouwbaarheid

Door met de juiste en meest actuele CAO-informatie te werken bied je je relaties optimale betrouwbaarheid.

Jij vraagt, CAOWijzer draait

CAOWijzer werkt als een eenvoudige wizard. Een tool die de gebruiker helpt bij het uitvoeren van een taak; in dit geval het opzoeken van de juiste inlenersbeloning. Je vult je zoekvraag in, door een aantal standaard gegevens in te vullen.

Inlenersbeloning direct inzichtelijk

Na het invullen van de zoekvraag geeft de tool direct antwoord door alle onderdelen van de inlenersbeloning op te sommen, zoals:

  • Het minimum CAO-loon
  • ADV in tijd of geld
  • Toeslagen
  • Loonmutaties
  • Vergoedingen en periodieken

Op de hoogte van het belangrijkste CAO-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van een aantal CAO’s die je vaak gebruikt? Dan kun je gebruik maken van de uitgebreide en altijd actuele kennisbank in CAOWijzer, bestaande uit CAO-teksten, CAONiews en Loonmutaties.

Stel eenvoudig handige alerts in, en CAOWijzer houdt je op de hoogte wanneer er iets is verandert binnen de betreffende CAO. Ook zie je de meest geraadpleegde CAO’s direct terug op je HelloFlex dashboard.

Meer weten?

Meer weten over Contract Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.