100% cloud based

Genereer volautomatisch contracten, opdrachtbevestigingen en uitzendovereenkomsten;
100% vanuit de cloud!

CAO-info direct inzichtelijk

Beschik over relevante CAO-info, zoals: toeslaguren, looncomponenten en de hoogte van het minimumloon dankzij de volledige integratie met CAOWijzer.

Online ondertekenen

Deel gegenereerde documenten eenvoudig met kandidaten en opdrachtgevers en laat ze veilig online ondertekenen met HelloFlex Sign.

Contracten aanmaken

HelloFlex Pact maakt het creëren van een contract gemakkelijk. Vul eenvoudig essentiële informatie in zoals de opdrachtgever, kandidaat, startdatum van het contract en de functie. Voorkom uitzoekwerk. Met één druk op de knop importeer je de juiste CAO, CAO functie en groep vanuit CAOWijzer.

Componenten toevoegen

Nadat het contract is gecreëerd geeft Pact de mogelijkheid om componenten toe te voegen. Importeer eenvoudig gegevens vanuit CAOWijzer zoals het uurtarief, voeg zelf een nettovergoeding toe of stel een vergoeding per gereden kilometer in. Het toevoegen van componenten in Pact geeft je de flexibiliteit waar het opstellen van een contract om vraagt.

Documenten toevoegen

Wanneer alle gegevens en componenten zijn ingesteld en toegevoegd genereert Pact de juiste documenten voor zowel werkgever als kandidaat. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende documenten te uploaden, genereren en aan te geven welk level van ondertekening met HelloFlex Sign vereist is.

Versturen en ondertekenen

Verstuur met één druk op de knop de juiste documenten naar de juiste partijen.

Meer weten?

Meer weten over Contract Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.