enjoy intelligent tools

Deezze

Vind de beste kandidaat
iedere keer weer

Predicitive profiling helpt je de meest geschikte kandidaten te vinden voor jouw jobs. Selecteer op basis van slimme online tests, verhoog de efficiëncy van je selectieproces en realiseer een structurele verbetering van je instroom.

Img

Maak het selectieproces
sneller en objectiever

Verspil je kostbare tijd niet meer aan kandidaten die niet voldoen aan het gewenste profiel. Deezze biedt slimme online assessments, die exact aangeven in welke mate een kandidaat bij jouw job past. Zodra een kandidaat solliciteert op jouw vacaturepagina, wordt hij of zij uitgenodigd om het online assessment in te vullen.

home2

Een gedegen oordeel
in minder dan 20 minuten

Alle online assessments zijn praktisch, kortdurend, en zijn vormgegeven in de look&feel van jouw bedrijf. De kwaliteiten van jouw kandidaten worden op interactieve wijze uitgevraagd. Ondertussen meten data gedreven selectiemodellen of er sprake is van een passend profiel. Ze helpen jou de juiste keuze eenvoudig en snel te maken.

home3

Direct online kennismaken
via video pitch

Leer de meest geschikte kandidaten ook direct audiovisueel kennen via een korte video pitch. Elke kandidaat heeft 30 seconden om zich te presenteren. Zo krijg je ook een goede inschatting van andere belangrijke beoordelingscriteria, zoals lichaamshouding, verstaanbaarheid en algemene uitstraling.

Deezze matcht op:

Vaardigheid

Over welke vaardigheden
beschikt de kandidaat?

Gedrag

Wat stimuleert de kandidaat
om te presteren?

Niveau

Wat is het werk- en denkniveau
van de kandidaat?

De voordelen van predictive profiling met Deezze

Snel geïmplementeerd

Deezze beschikt voor een groot aantal functies over standaard algoritmes. Hierdoor blijft de implementatietijd beperkt tot het aanbrengen van de gewenste accenten voor jouw organisatie.

Altijd een passende oplossing

Dankzij een ruim portfolio geschikte online assessments is er altijd een passende oplossing. Kies simpelweg welke testen voor jou belangrijk zijn en bied ze je kandidaat aan.

Steeds slimmer

De voorspellende algoritmen in Deezze zijn gebaseerd op een enorme hoeveelheid data. Data die continu wordt verfijnd door een intensieve samenwerking met onze leading customers.

Kwaliteit omhoog

Vergeet CV’s en motivatiebrieven als preselectietools. Deezze maakt meetbaar wie de beste kandidaten zijn voor jouw job en verhoogt de kwaliteit van de instroom structureel.

Uitstroom omlaag

Hoe beter de kandidaat matcht met je job, hoe kleiner de kans op een misshire en vroeg verloop. Predicitive profiling van Deezze kan zorgen voor een daling van 80% in je personeelsverloop.

Positieve kandidaatervaring

Ook afgewezen kandidaten blijven positief over je organisatie. Deezze geeft hen automatisch feedback die gedetailleerder en constructiever is dan elke andere vorm van preselectie.

Benieuwd wat predictive profiling jou kan opleveren?

Download de gratis whitepaper en ontdek waarom predictive profiling onmisbaar is als preselectietool.

Wist je dat...

je cost per hire 70 tot 80%
kan dalen?

Bespaar kostbare tijd met een snelle en gerichte selectie. Gesprekken met minder kansrijke kandidaten zijn niet meer nodig. Ook vult de kandidaat zelf al zijn gegevens in.

het aantal selectiegesprekken per hire daalt met ongeveer 60%?

Deezze brengt aantal gesprekken dat nodig is voor een hire van 3 kandidaten terug naar 1,2. Deze gesprekken zijn ook korter en gaan alleen nog in op de persoonlijkheid.

Deezze weet welke vaardigheden per job in de praktijk belangrijk zijn?

Zo kan Deezze bijvoorbeeld aangeven dat een medewerker op basis van zijn vaardigheden 5% geschikter is voor serviceverlening, dan in een verkoopfunctie of op je helpdesk.