Krijg meer gedaan

Leer optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van FlexService en HelloFlex

Win kostbare tijd

Volg de trainingen online op een plaats en tijd die voor jou het beste uitkomen

Meer efficiëntie, sneller onboarden

Laat je huidige werknemers nog efficiënter werken en zorg dat je nieuwe medewerkers snel kunt onboarden

Kies voor HelloFlex Learnings!

Jouw tijd is kostbaar en dus wil je zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarvoor maak je onder andere gebruik van onze FlexService of UBplus software en HelloFlex tools. Maar hoe laat je de software en tools nog beter voor jou werken? Zonder dat je direct een hele dag moet investeren in een training op ons kantoor in Hilversum. Benut de e-learnings in onze online academy, HelloFlex Learnings!

Altijd en overal online toegang

Onze online academy biedt 24/7 toegang tot alle learnings. Jij bepaalt waar en wanneer je de trainingen volgt en je online certificaten behaalt. Gemak dient de mens!

Volg de online trainingen en behaal je user certificate!

In de online academy vind je zowel de basistrainingen als de trainingen voor gevorderden of die gericht zijn op specifieke onderwerpen. Ook vind je er de backoffice training. De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules en bevatten handige instructievideo’s en user guides. Elke training wordt afgesloten met een online examen. Rond je deze met succes af, dan ontvang je direct jouw eigen user certificaat.

Meer weten?

Meer weten over Essentials? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.