enjoy intelligent tools

Over ons

HelloFlex is onderdeel van de HelloFlex group, gevestigd in Hilversum
Samen met onze collega's in Oekraïne ontwikkelen wij dagelijks nieuwe oplossingen
om sourcing management leuker en makkelijker te maken

HelloFlex group pand

Sourcing efficiënter maken sinds 2015

HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. Met een team van meer dan 200 professionals werken wij continu aan innovatieve oplossingen, om meer dan 1.000 klanten controle te geven over hun uitzendprocessen. Hierbij ontwikkelen we op basis kennisdeling met onze leading gebruikers, voor een optimale user experience. Stabiliteit, controle en gebruikersgemak staan voorop bij elke sourcing tool die wij lanceren.

Meeting

Een steeds completer pakket

De uitbreiding van onze software suite biedt personeelsintermediairs een steeds completer pakket voor het verder automatiseren van alle front- mid- en backoffice processen. Naast de volledige integratie, werken alle software tools op een eenduidige en eenvoudige manier, zodat gebruikers nog makkelijker kunnen werken. Alle software  wordt getoetst aan de strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen. We zijn trots dat  inmiddels meer dan 1.000 klanten vertrouwen op onze software als duurzame en veilige oplossing voor de toekomst.

HelloFlex blijft groeien

We blijven groeien

HelloFlex is onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meer dan 1.500 organisaties maken inmiddels gebruik van onze oplossingen. Deze worden ontwikkeld door ruim 200 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne. En we groeien nog steeds.