enjoy intelligent tools

HelloFlex LookUp

Altijd en overal toegang tot een up-to-date dossier.

Altijd en overal een up-to-date dossier

Als intermediair herken jij vast wel deze dagelijkse struggles. Het werk stapelt zich op, maar je verliest onnodig veel tijd omdat je veel met de hand moet doen. Je krijgt steeds meer data, moet in steeds meer systemen werken, maar eigenlijk heb je steeds minder overzicht. Je wilt je klanten en flexwerkers meer aandacht geven, maar je hebt het veel te druk. Dat moet toch anders kunnen?

Werkprocessen automatiseren

Om efficiënter te werken is het belangrijk om zoveel mogelijk werkprocessen te automatiseren. De eerste stap is een goed werkend CRM pakket. In de loop van de tijd bevat je CRM steeds meer relevante data over je klanten en je flexwerkers. De volgende stap is dat je deze data, op een eenvoudige en slimme manier, beschikbaar kunt stellen aan al je gebruikers. Te beginnen met je eigen medewerkers, maar ook aan je klanten en flexwerkers.

Altijd en overal toegankelijk

In de tool HelloFlex LookUp heb jij een eigen dashboard. Hierin worden alle soorten reacties overzichtelijk gegroepeerd. Ook wanneer je onderweg bent, in een werkvergadering zit, of gewoon aan het werk bent, blijf je op de hoogte van lopende zaken. Je kunt hier namelijk handige alerts voor instellen. Kortom, HelloFlex LookUp zorgt voor meer inzicht op elk gewenst moment.

Werken met LookUp

Je flexwerkers hebben via het dashboard on-demand inzicht in hun eigen gegevens, zoals loonstrookjes, declaraties, betalingen en reserveringen. Je opdrachtgevers kunnen op elk gewenst moment zelf kandidaatprofielen bekijken. En je eigen recruiters die onderweg zijn, hebben zowel belangrijke kandidaat- als opdrachtgegevens snel bij de hand.

Transparantie

Met LookUp zorg je voor transparantie voor zowel je opdrachtgever, je flexwerkers als jij als intermediair.

  • Je opdrachtgever:
    Kan op elk gewenst moment zelf kandidaatprofielen, vacatureteksten of contracten bekijken.
  • Je flexwerkers:
    Hebben via het dashboard on-demand inzicht in hun eigen gegevens, zoals loonstrookjes, declaraties, betalingen en reserveringen.
  • Jij als intermediair:
    Hebt zowel belangrijke kandidaat- als opdrachtgegevens snel bij de hand.

Intelligente tool

HelloFlex LookUp is intelligent gekoppeld met de gegevens uit jouw verloningssysteem. Daarnaast bevat de tool ook koppelingen met andere HelloFlex tools. Elke verandering die jij doorvoert binnen de gekoppelde software wordt realtime doorgevoerd. En omdat alle informatie cloud based is, is het op elk device te raadplegen.Je bent dus niet meer veroordeeld tot je bureau, maar kan vanaf je mobiele device beschikken over de meest recente gegevens. Zo geeft LookUp je ook meer gelegenheid om persoonlijk contact te zoeken en on-premise te voorzien van de laatste gegevens, waar daar eerder geen tijd voor was. LookUp helpt je meer te halen uit informatie die wel beschikbaar was, maar nog niet slim was gekoppeld.