enjoy intelligent tools

HelloFlex CheckIn

flexwerkers inschrijven was nog nooit zo makkelijk!

Efficiënt flexwerkers inschrijven

Beheer sollicities en vacatures
vanuit één centrale plek

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk met talloze losse applicaties. Publiceer vacatures en verwerk sollicitaties met één handige tool.

Leg snel en
gemakkelijk contact

Speel korter op de bal. Houd de controle over het sollicitatieproces met effectieve functies voor matching en direct contact.

Bouw effectief aan
een goede kandidatenpool

Bouw eenvoudig een pool op van goede kandidaten. Recruit registreert alle sollicitanten, jij bepaalt wie in je database blijft staan.

Hoe CheckIn werkt

CheckIn vraagt alle gegevens uit die minimaal noodzakelijk zijn voor de verloning. Indien de flexwerker het inschrijfproces heeft doorlopen, kan jij hem direct plaatsen voor een opdracht. HelloFlex CheckIn biedt zelfs volledige selfservice, doordat ook je opdrachtgevers de mogelijkheid krijgen om zelf flexwerkers uit te nodigen. Het inschrijven van flexwerkers kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd.

Flexwerker schrijft zichzelf in

Flexwerkers komen door het zoeken op het internet terecht op je website. Hier hebben zij de mogelijkheid om zichzelf in te schrijven. Zij kunnen hun CV uploaden of een formulier invullen.
Het inschrijfproces.
1. Er is een vacature geplaatst en de flexwerker raak geënthousiasmeerd
2. De kandidaat klikt op de inschrijfbutton en kan zijn CV uploaden
3. De kandidaat is ingeschreven en kan eventueel gegevens aanpassen

Intermediair nodigt flexwerker uit

De tweede optie om flexwerkers in te schrijven is door zelf, als intermediair, persoonlijk iemand uit te nodigen via de tool CheckIn. Dit doe je door in HelloFlex de primaire contactgegevens van de gewenste kandidaat in te voeren, en deze vervolgens uit te nodigen.

Het inschrijfproces.

  1. Je nodigt als intermediair een kandidaat uit
  2. De intermediair vult de primaire gegevens in van de kandidaat
  3. De kandidaat krijgt een uitnodiging per mail
  4. Alle gegevens kunnen worden ingevuld (gegevens vanuit je CV gaat automatisch)

Opdrachtgever nodigt flexwerker uit

Met HelloFlex CheckIn heb je ook de mogelijkheid om je opdrachtgever zelf flexwerkers te laten uitnodigen. Op deze manier neemt de opdrachtgever de rol van de consultant over.

Het inschrijfproces.

  1. Je nodigt als opdrachtgever een kandidaat uit
  2. De intermediair vult de primaire gegevens in van de kandidaat
  3. De kandidaat krijgt een uitnodiging per mail
  4. Alle gegevens kunnen worden ingevuld (gegevens vanuit je CV gaat automatisch)

Welke extra’s biedt CheckIn?

CheckIn biedt ook een aantal extra’s. Zo kunnen flexwerkers bij de registratie aangeven wat hun interesses zijn. Ook als opdrachtgever kun je extra’s halen uit CheckIn. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten dan alleen NAW-gegevens. CheckIn kan ingericht worden om andere relevante informatie uit te vragen. Denk bijvoorbeeld aan de arbeidshistorie, gevolgde opleidingen en behaalde certificaten, e.d.  Het inrichten hiervan gebeurt op basis van het standaard HelloFlex consultancytarief.