enjoy intelligent tools

Recruitment tools

Recruitment was nog nooit zo efficiënt, makkelijk en leuk!

Wist je dat...

…de beste kandidaten al na 10 dagen niet meer beschikbaar zijn?

Wil je de beste kandidaat scoren voor een organisatie, dan zul je razendsnel moeten handelen. En dat vraagt om een gestroomlijnd talent acquisition proces.

…60% van de sollicitanten afhaakt als het sollicitatieproces te lang duurt?

Door het wervingsproces te optimaliseren wordt de doorlooptijd korter. Daardoor zullen minder kandidaten afhaken.

…64% van de sollicitanten negatieve sollicitatie-ervaringen met anderen deelt?

Een aangename candidate experience met een respectvolle behandeling en tijdige terugkoppeling is van essentieel belang om te voorkomen dat negatieve ervaringen op sociale media gedeeld worden.

Al je recruitment tools op één centrale plek

Ben je al die verschillende applicaties ook zo zat? Kost het wisselen tussen verschillende software programma’s je veel te veel tijd? Moet je steeds weer ergens anders inloggen? HelloFlex heeft de oplossing! Met HelloFlex Recruit, onze eigen recruitment software, heb je één tool en één database. Alles bij elkaar dus! Vanaf het overzichtelijke dashboard kun je vacatures publiceren, sollicitaties verwerken, kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en nog veel meer. De processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd, en de data wordt direct gesynchroniseerd met je database. Zo blijft iedereen altijd en overal up-to-date.

Recruitment tools dashboard

Sneller en slimmer
kandidaten werven

De markt trekt aan en je hebt veel vacatures te vervullen. Opdrachten genoeg, nu nog de meest geschikte kandidaten vinden. Maar hoe dan?

Alleen al het moeten werken in meerdere systemen kost je enorm veel tijd. En niet te vergeten alle sollicitaties die je moet verzamelen en registreren in je database. Te veel handmatige acties, te veel risico op fouten, onnodig gemiste kansen en een matig gevulde kandidatenpool.

Zonde van al je harde werk toch? Niet als je HelloFlex Recruit gebruikt!

Je eigen vacaturesite in jouw huisstijl

Kies je voor HelloFlex Recruit dan krijg je de beschikking over je eigen vacaturesite, die we ook wel de Werken Bij website noemen. Deze professioneel vormgegeven site wordt standaard in de kleuren van je huisstijl opgeleverd en is uitgerust met alle functionaliteiten die je van een goede vacaturesite mag verwachten. Hierbij kun je denken aan een overzichtelijke navigatie, een mobielvriendelijke layout, een geavanceerde zoekfunctie, uitgebreide filteropties en een gepersonaliseerd aanbod van vacatures. Daarbij kunnen je bezoekers, op basis van specifieke criteria, een handige job alert instellen. Zij krijgen dan twee keer per week automatisch een e-mail met de vacatures die het best bij hen passen.

recruitment tools om een vacature te bewerken en posten

Eenvoudig vacatures maken
en online zetten

Recruit is een tool om snel en eenvoudig vacatures op te maken en sollicitaties te verwerken vanuit één online applicatie. Je krijgt een eigen vacaturesite, opgemaakt in je huisstijl en uitgerust met handige features om sneller te kunnen zoeken, filteren en solliciteren.

Werkzoekenden kunnen job alerts aanmaken waardoor ze wekelijks per e-mail op de hoogte worden gehouden van interessante vacatures. Recruit slaat alle opgegeven voorkeuren op en past de weergave van de website automatisch aan.

Snel en gemakkelijk nieuwe vacatures online zetten

Onze recruiting software biedt je de mogelijkheid om binnen enkele stappen je nieuwste vacatures online te zetten. Deze kunnen automatisch op je vacaturewebsite of eigen bedrijfswebsite worden geplaatst. De gebruiksvriendelijke editor zorgt ervoor dat werkzaamheden die vaak veel tijd kosten, zoals het toevoegen van afbeeldingen of video’s, met slechts enkele muisklikken geregeld zijn. Bovendien biedt HelloFlex Recruit veel talloze mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), waaronder het toevoegen van tags aan je vacatures. Hierdoor kunnen je vacatures snel en gemakkelijk gevonden worden door Google, en dus ook door potentiele kandidaten!

vacatures werken-bij website
recruitment tools

Goed zichtbaar in de Google zoekresultaten

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is essentieel voor je zichtbaarheid in Google en andere zoekmachines. De nieuwe SEO feature in de tooleditor helpt je om je vacatures op de juiste manier te presenteren in de online zoekresultaten. Vul simpelweg de drie SEO-velden in en HelloFlex Recruit zorgt dat je vacature goed zichtbaar is in de zoekmachines.

De komende maanden voegen we nog meer slimme SEO functies toe om je online recruitment activiteiten nog effectiever te maken!

De voordelen van HelloFlex Recruit

Sneller contact met geschikte kandidaten

De recruitment tools van HelloFlex optimaliseren al je werkzaamheden, zodat het proces van recruitment en talent acquisition vele malen sneller en effectiever gaat. Hierdoor kun je sneller contact leggen met de juiste personen.

Zelflerende recruiting software

HelloFlex Recruit is in staat het zoekgedrag van bezoekers te onthouden en het aanbod van vacatures op het zoekgedrag af te stemmen. Zo wordt het nog makkelijker om kandidaten aan een passende functie te helpen.

Vacaturewebsite in je eigen huisstijl

Je vacaturewebsite wordt standaard opgeleverd in de huisstijl kleuren van jouw onderneming. Zo zorg je voor herkenbaarheid en vertrouwen, zowel bij kandidaten als bij ondernemingen die op zoek zijn naar personeel.

Geautomatiseerde processen

Om ervoor te zorgen dat je zo effectief mogelijk kunt werken, hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Met één klik op de knop verstuur je een afwijzingsbericht of een verzoek om meer gegevens.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Onze recruitment tools bieden een breed scala aan opties om de vindbaarheid van je site en vacatures in online zoekmachines zoals Google te vergroten. Zonder dat je kennis nodig hebt van zoekmachine optimalisatie!

Koppeling met andere tools

HelloFlex Recruit is heel eenvoudig aan andere HelloFlex tools te koppelen. Hierdoor kun je nog effectiever werken! Bovendien weet je zeker dat al je software programma’s perfect op elkaar zijn afgestemd.

Eén overzicht
van alle vacatures

Je vacaturesite staat als een huis en de sollicitaties stromen binnen. Next step: het selecteren van de meest geschikte kandidaten. Daarom introduceren we “Mijn vacatures” in HelloFlex Recruit.

Het werkt heel eenvoudig. Geef de gewenste criteria op, vink de checkbox “Mijn vacatures” aan en sla het filter op. Het resultaat is een automatisch gegenereerd overzicht met alle voor jou relevante vacatures. Per vacature zie je direct hoeveel sollicitaties er zijn en wie de sollicitant is. Zo selecteer je nog sneller de beste kandidaten voor je opdrachtgever!

Werken vanuit
één online omgeving

Een groot voordeel van Recruit is dat je werkt vanuit één online applicatie. Eén centrale werkomgeving waar je inzicht hebt in alle vacatures en sollicitaties. Stukken makkelijker om nu je database te doorzoeken, selecties te maken en vervolgacties te initiëren.

Koppel een sollicitatie bijvoorbeeld direct aan een kandidaat die reeds in je database staat. Recruit geeft aan of er een mogelijke match is en met één druk op de knop is alles aan elkaar gelinkt. En met de handige HelloFlex VoIP-functie (bellen via internet) leg je vervolgens direct contact met de meest geschikte kandidaat.

Een talentenpool die groter en groter wordt

Alle bezoekers die solliciteren op je vacatures en alle geschikte kandidaten worden vastgelegd in je HelloFlex database. Recruit slaat elke actie, elk contact en elke bijgewerkte status automatisch op.

Moet je een sollicitatie afwijzen of heb je een kandidaat niet kunnen plaatsen? Recruit houdt precies bij in welk bakje elke sollicitant en kandidaat thuishoort. Op deze manier kun je niet alleen sneller selecteren uit alle binnenkomende sollicitaties en inschrijvingen, maar bouw je ook effectief en structureel aan een kwalitatieve talentenpool waar je altijd uit kunt putten.