enjoy intelligent tools

HelloFlex Analytics

management
reports & insights

Betere resultaten door waardevolle business insights. Elke dag inzicht in de performance op de werkvloer, financiële kpi’s en de interactie met klanten en kandidaten. HelloFlex maakt werken efficiënter, makkelijker en leuker!

  • Meer inzicht en meer controle over je processen
  • Doelgericht managen op basis van actuele data
  • Betere resultaten, meer kwaliteit, tevreden klanten
Brochure aanvragen BROCHURE Online demo DEMO

Kennis als startpunt voor meer stabiliteit en controle

Creëer inzicht en
behoud overzicht

Meten is weten en kennis is macht. Met HelloFlex Analytics heb je op elk moment van de dag inzicht in alle belangrijke werkprocessen en activiteiten van je recruiters en intercedenten.

Onderbouwde keuzes
op basis van feiten

Maak gefundeerde keuzes op basis van actuele informatie. HelloFlex Analytics helpt je om de juiste accenten te leggen voor het verbeteren van je processen en bedrijfsresultaten.

Focus op verbetering
en optimalisatie

Besteed je kostbare tijd aan het uitzetten van de nodige verbeteracties op basis van rapportages en managementoverzichten. De data wordt automatisch verzameld, gestructureerd en geanalyseerd.

HelloFlex Analytics

Meer controle over je
werkprocessen

Ga niet langer af op enkel en alleen je onderbuikgevoel en maak gebruik van de kracht van data. Met Analytics maak je elk werkproces inzichtelijk via heldere grafieken, charts en statistieken.

Vraag bijvoorbeeld snel en eenvoudig omzetrapportages op of overzichten van nog te ondertekenen contracten. Met een paar muisklikken beschik je over belangrijke informatie voor concrete verbeterslagen voor je organisatie.

HelloFlex Declaratie analytics

In één oogopslag inzicht
in je omzet en marge

Welke klant levert de meeste omzet op? Welke klant heeft juist extra aandacht nodig om verder te groeien? HelloFlex Analytics maakt dit inzichtelijk op basis van je laatste declaratiegegevens.

Bekijk per week wat de omzetcijfers zijn, hoe de omzet verdeeld is over je klanten en wat de margeontwikkeling is. Zo heb je in één oogopslag inzicht in je actuele resultaten en kun je tijdig actie ondernemen wanneer dat nodig is.

HelloFlex Analytics klanten

Inzicht in klant- en
kandidaattevredenheid

Bind klanten en kandidaten aan je door beter in te spelen op hun wensen en behoeften. Verstuur je korte tevredenheidspolls met HelloFlex Surveys, dan zie je met Analytics direct wat de respons is op alle verstuurde polls en hoe tevreden je klanten en kandidaten zijn.

De statistieken zijn per periode, per onderzoekscategorie, per vestiging en zelfs per recruiter in te zien. Zo krijg je beter inzicht in de kwaliteit van je organisatie en kun je nog effectiever je resources inzetten.