enjoy intelligent tools

Digital Planning met Checks

your intelligent planning board

Maak plannen makkelijker

Alles in één
overzicht

Planning maakt het complexe planningsproces eenvoudig en overzichtelijk in één digitaal planbord waar jij openstaande diensten en geschikte kandidaten samenbrengt. Altijd en overal inzicht in je roosters en roosterwijzigingen zijn gemakkelijk te communiceren.

Jij houdt
de regie

Kandidaten snel en effectief inplannen op basis van competenties en beschikbaarheid? Met de handige zelfroosterfuncties doet Planning slimme suggesties die jou helpen een goede match te maken. Jij houdt de controle en maakt als personeelsplanner altijd de uiteindelijke beslissing.

Voor lange termijn én ad
hoc-planning

In het flexibele planbord is zowel je lange termijn- als ad hoc-planning overzichtelijk en altijd snel toegankelijk. Naast de planning vooraf kan ook achteraf de planning van de gewerkte uren bij worden gehouden.

Snel en eenvoudig
inplannen

Het matchen van complexe beschikbaarheden en competenties van kandidaten wordt easy met Checks. Planning helpt jou om mensen snel en effectief in te plannen op diensten, taken en locaties. Vervolgens koppel je zelf de meest geschikte persoon aan de openstaande dienst.

Communiceer roosters
met klant en kandidaat

De roostertool biedt vele mogelijkheden om de communicatie met flexwerkers te vergemakkelijken. De kandidaat en opdrachtgever hebben altijd en overal toegang tot een online rooster, waardoor wijzigingen makkelijk te  communiceren zijn.

Betrek kandidaten
bij je planning

Kandidaten kunnen met de online app van Integral ook zelf hun beschikbaarheid doorgeven en intekenen voor openstaande diensten. Planning verwerkt deze informatie realtime, waardoor jij kandidaat en dienst matcht op basis van de meest actuele gegevens.