enjoy intelligent tools

HelloFlex & MatchQ

Zet online assessments in voor meer inzicht in talent

Meer details over MatchQ

Denkstijl

Wat is de intuïtieve gedragshouding die de kandidaat het beste kenmerkt? Zien we een praktische, uitvoeringsgerichte mentaliteit of juist het vermogen om tot creactieve oplossingen te komen?

Vaardigheden

Over welke vaardigheden beschikt de kandidaat? Welke concrete skills springen eruit bij de kandidaat en welke zijn voor verbetering vatbaar?

Drijfveren

In welke situaties haalt de kandidaat het beste uit zichzelf? Waar krijgt hij de meeste energie van? Welke drijfveren zien we terug in het kandidaatprofiel?

Terugkoppeling van de resultaten in het Talent Rapport

Na het invullen van de online assessments, ontvangt de kandidaat het Indicator Rapport. Dit is een waardevrije persoonlijke terugkoppeling op zijn of haar voorkeursgedrag (vanuit de GedragsIndicator) en de resultaten van de NivoIndicator (werk en denkniveau) en Taaltest (Taalverzorging B1/B2). Je ontvangt zelf een Talent Rapport. In het Talent Rapport worden gedragskenmerken vertaald naar competenties. Dit rapport geeft direct inzicht in hoeverre een kandidaat op deze competenties scoort. We hebben naast competenties ook een set aan functiegebieden en branches. Hiermee krijg je inzicht in hoeverre een kandidaat of medewerker past bij een functiegebied of branche.

Identificeer de succesfactoren in jouw organisatie met onze online assessments

MatchQ geeft inzicht in jouw human capital, zodat jij je talenten nog beter benut. Met behulp van online assessments, onderzoek en trainingen helpen we organisaties met het verkrijgen van inzicht in talent, (on)succesvol werkgedrag en ontwikkelmogelijkheden van kandidaten en/of medewerkers. Het identificeren van deze succesfactoren en potentieel leidt tot het meest effectieve personeelsbeleid.

Ontdek hoe jij je talenten beter kan benutten

MatchQ biedt een breed palet aan online assessments dat in elk gewenste combinatie en volgorde ingezet kan worden. De diverse assessments hebben we op logische wijze gegroepeerd in de volgende drie modules:

  • GedragsIndicator
  • NivoIndicator
  • Taaltests

De assessments van MatchQ dragen bij aan een efficiënter selectieproces, verbetering van de kwaliteit van de kandidaat instroom, verhoging van de benuttingsgraad van de kandidatenpool en reductie van vroegverloop. En dat levert een substantieel structurele besparing op! Haal meer uit jouw human capital!

Wist je dat je met MatchQ ...

de werving- en selectiekosten met 60-80% kunt reduceren?

Bespaar kostbare tijd met een snel en doelgericht selectieproces. Voer alleen gesprekken met de meest geschikte kandidaten voor je opdrachtgevers.

het aantal gesprekken in het recruitmentproces kunt halveren?

Breng het aantal gesprekken dat nodig is voor een hire van 3 terug naar 1,2. De gesprekken zijn korter en gaan gerichter in op de drijfveren van de kandidaat.

zeer nauwkeurig een normprofiel voor een functie kunt opstellen?

Concreet wensgedrag wordt vertaald naar een objectief normprofiel dat niet alleen de match van een kandidaat aangeeft, maar ook in hoeverre de kandidaat zich op dat profiel nog kan ontwikkelen.

Meer weten?

Meer weten over Talent Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.