HelloFlex assessments powered by MatchQ

Zet online assessments in voor meer inzicht in talent

Meer details over MatchQ

Gedragsrollen

Welke intuïtieve gedragsrollen kenmerken de kandidaat het beste? Zien we een praktische, uitvoeringsgerichte mentaliteit of juist het vermogen om tot creatieve oplossingen te komen?

Competenties

Over welke competenties beschikt de kandidaat? Welke concrete competenties springen eruit bij de kandidaat en welke zijn voor verbetering vatbaar?

Drijfveren

In welke situaties haalt de kandidaat het beste uit zichzelf? Waar krijgt hij de meeste energie van? Welke drijfveren zien we terug in het kandidaatprofiel?

Terugkoppeling van de resultaten in het Talent Rapport

Na het invullen van de online assessments, ontvangt de kandidaat het Kandidaat Rapport. Dit is een waardevrije persoonlijke terugkoppeling op zijn of haar voorkeursgedrag (vanuit de TalentIndicator) en de resultaten van de NivoIndicator (werk en denkniveau) en Taaltest (Taalverzorging). Je ontvangt zelf een Talent Rapport. In het Talent Rapport worden gedragskenmerken vertaald naar competenties. Dit rapport geeft direct inzicht in hoeverre een kandidaat op deze competenties scoort.

Ontdek hoe jij talenten beter kan benutten

HelloFlex biedt online assessments aan die in elk gewenste combinatie en volgorde ingezet kunnen worden. Deze assessments hebben we op logische wijze gegroepeerd in de volgende drie modules:

 • TalentIndicator
 • NivoIndicator
 • Taaltests

De assessments van HelloFlex dragen bij aan een efficiënter selectieproces, verbetering van de kwaliteit van de kandidaat instroom, verhoging van de benuttingsgraad van de kandidatenpool en reductie van vroegverloop. En dat levert een substantieel structurele besparing op!

De HelloFlex assessments zijn powered by MatchQ

HelloFlex heeft een gedeelte van het assortiment van MatchQ assessments geïntegreerd.

MatchQ heeft een ruim assortiment aan assessments en diverse diensten zoals Profiling (normprofielen generiek en op maat), Trainingen (Teambuilding & Zelfreflectie), Competentieanalyse en Talentanalyse.

MatchQ werkt met de GedragsIndicator, waarbij je naast het Talent Rapport ook een Match -en een Coach Rapport krijgt. De rapportages bevatten:

 • het voorkeurswerkgedrag in ons kleurenmodel
 • een samenvatting van het werkgedrag
 • het match en potentieel percentage op een functie
 • ontwikkelmogelijkheden
 • aandachtspunten
 • interview vragen
 • praktische coach handvatten
 • competenties

MatchQ biedt deze extra assessments en diensten aan via een eigen standalone portal met een daarbij behorend abonnement of Pay per Use. Wil je hierover meer weten? Neem een kijkje op onze website www.matchq.nl of neem contact op met Melissa Lamers via 06-55101041 of mlamers@matchq.nl.

Wist je dat je met onze assessments...

de werving- en selectiekosten met 60-80% kunt reduceren?

Bespaar kostbare tijd met een snel en doelgericht selectieproces. Voer alleen gesprekken met de meest geschikte kandidaten voor je opdrachtgevers.

het aantal gesprekken in het recruitmentproces kunt halveren?

Breng het aantal gesprekken dat nodig is voor een hire van 3 terug naar 1,2. De gesprekken zijn korter en gaan gerichter in op de drijfveren van de kandidaat.

vroegverloop met 30% kan reduceren?

Maak al in het selectieproces talenten en softskills inzichtelijk voor een nog betere match op de functie.

Meer weten?

Meer weten over Talent Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.