enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates HelloFlex Updates

HelloFlex Updates

Automatische job alerts

Je vacaturepagina staat klaar. Alle relevante informatie voor je opdrachtgever staat er in en de pagina is voldoet perfect aan eigen huisstijl. Laat de reacties maar binnenstromen.
Hoe zou je het vinden om dit proces te versnellen? Om het werkzoekenden nog makkelijker te maken om je vacature te vinden en te reageren? Dat kan nu met HelloFlex Recruit! Werkzoekenden kunnen namelijk een handige job alert instellen waardoor ze automatisch op de hoogte worden gehouden over passende vacatures.

Andere slimme functies in HelloFlex: statistieken in HelloFlex Surveys en matchingfunctionaliteit in HelloFlex Recruit. Lees snel verder voor alle details.

SLIMME FUNCTIES Tarieven bekijken STEL JE VRAAG Demo aanvragen

Slimme functies in HelloFlex

Recruit

Genereer meer aandacht voor je vacatures met job alerts

Stel, een werkzoekende bezoekt je vacaturesite omdat hij heel specifiek op zoek is naar een baan. Dan is het wel zo makkelijk als hij snel de meest passende vacature kan vinden. Met de nieuwe job alert functie kan dat. Op basis van zoekcriteria kan de werkzoekende een alert instellen. Er wordt dan 2 keer per week een e-mail verstuurd met alle nieuwe vacatures die passen bij zijn profiel.

Surveys

employer branding

Extra inzicht in je
survey-resultaten

Snel inzicht in de statistieken van je verstuurde surveys? Bijvoorbeeld hoe tevreden je flexwerkers gemiddeld zijn. Of wat de respons is op je verstuurde surveys. Deze statistieken zijn beschikbaar met de analytics functionaliteit in HelloFlex Surveys. Per verstuurde survey, maar ook per vestiging en zelfs per recruiter. Zo heb je nog beter inzicht in je processen en weet je wat direct jouw aandacht nodig heeft.

Interessant? Vraag je HelloFlex contactpersoon om meer informatie.

Recruit

Automatische koppeling sollicitaties en kandidaten

Heb jij een kandidaat die op meerdere vacatures gesolliciteerd heeft? HelloFlex Recruit koppelt de matchende kandidaat en sollicitatie nu automatisch, wanneer je een plaatsing aanmaakt vanuit de sollicitatie. Zo heb je per kandidaat een complete sollicitatiehistorie tot je beschikking en voorkom je onnodige verdubbeling. Handig toch?

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.