enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Direct solliciteren en in bulk formulieren versturen

HelloFlex Updates

Overzichtelijker vacatures aanmaken en het bereik van Forms eenvoudig vergroten

Met deze HelloFlex Updates zijn de functionaliteiten van Forms uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om nog meer kandidaten in een keer te bereiken. Verder hebben we het aanmaken van vacatures en de Newsroom module meegenomen in onze nieuwe gebruikersinterface.

Lees in deze updates meer over de nieuwe functionaliteiten en andere wijzigingen!

Met deze HelloFlex Updates zijn de functionaliteiten van Forms uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om nog meer kandidaten in een keer te bereiken. Verder hebben we het aanmaken van vacatures en de Newsroom module meegenomen in onze nieuwe gebruikersinterface.

Lees in deze updates meer over de nieuwe functionaliteiten en andere wijzigingen!

Lees meer Lees meer online academy online academy

Nog meer bereik met de nieuwe functionaliteiten van Forms

We hebben een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Forms. Het is nu mogelijk een selectie van kandidaten hetzelfde formulier in een keer te versturen. Zo heb je in een keer de mogelijkheid je gegevens van kandidaten up-to-date te houden.

Verder is het nu mogelijk om een openbare registratie link van een formulier op je eigen website te plaatsen of te delen via social media. Zo kun je er voor zorgen dat het inschrijven ook vanuit andere kanalen mogelijk is.

Naast het handmatig kunnen verwijderen van ingevulde formulieren en verlopen formulieren, kun je dit ook automatisch laten doen. Op bureauniveau kan je in de sectie Sollicitatie instellen na hoeveel dagen een verlopen formulier automatisch moet worden verwijderd.

Inschrijf en registratie formulier kun je nu ook automatisch invullen met je CV-gegevens

Het is nu ook mogelijk een inschrijf- en registratieformulier automatisch in te laten vullen met je CV. Dit kan eenvoudig door op de knop ‘inschrijven via CV’ bovenaan je formulier te klikken. Hiermee word je CV automatisch ontrafelt en de gegevens op het formulier ingevuld.

Let op: Hiervoor is wel een subscription voor HelloFlex Unzip nodig. Deze tool is gemaakt om snel een CV te kunnen uitlezen.

Correctiereden opgeven bij declaratiewijzigingen

Als er een correctie op een declaratie wordt gemaakt, is het nu ook mogelijk om daarbij de reden aan te geven. Het opgeven van een reden bij een correctie is verplicht. De reden voor de correctie wordt getoond in de declaratie. Naast de opgegeven reden worden ook de naam van de correctie, de datum van de correctie en de extra informatie getoond. In de Declaraties lijstpagina is het mogelijk om te filteren op correctiereden.

Newsroom met een nieuwe gebruikersinterface

We blijven verder bouwen aan de nieuwe gebruikersinterface. Zo hebben we met deze HelloFlex update de module Newsroom opgenomen in het nieuwe gebruikersinterface. Het is hierdoor nog eenvoudiger en prettiger om de communities en nieuwsartikelen op mobiele apparaten te bekijken. Comments toevoegen is mogelijk via het comments icoon in plaats van een reactieveld onder het artikel.

Het toevoegen van een vacature in de nieuwe gebruikersinterface!

Met deze update is de pop-up ‘Toevoegen vacature’ meegenomen in de nieuwe gebruikersinterface. Nu is het gehele vacatureproces verwerkt in de nieuwe stijl wat ten goede komt aan de uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en performance van HelloFlex!

Beloningsregeling / CAO automatisch gesynchroniseerd met FlexService

Vanuit FlexService wordt de Beloningsregeling/CAO verzonden naar HelloFlex en getoond op het tabblad CAO bij de betreffende opdrachtgever. Wanneer er wijzigingen in HelloFlex op dit tabblad worden gemaakt, worden deze direct ook doorgevoerd en ge├╝pdatet in FlexService.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.