enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Efficiënter werken binnen Contracten en Documenten

HelloFlex Updates

Efficiënter werken binnen Contracten en Documenten

Maak eenvoudig een overzicht van contracten op basis van de aanmaakdatum en stel handige alerts in om tijdig te schakelen als een contract de einddatum nadert. Voeg nieuwe documenten toe aan een kandidaatprofiel en bekijk direct de arbeidsvoorwaarden op het nieuwe tabblad Arbeid.

Andere updates om je werk nog makkelijker en leuker te maken:

  • Debiteurgegevens ook in HelloFlex aanpassen
  • Completere kandidaatprofielen met social media
  • Meer inzicht met belangrijke vacaturestatistieken
  • Snel schakelen binnen Contracten en Documenten
  • Debiteurgegevens ook in HelloFlex aanpassen
  • Kandidaatprofielen aanvullen met social media
  • Meer inzicht met belangrijke vacaturestatistieken
Lees verder Lees verder Meer functies Meer functies
Lijst filters

Sneller schakelen met
nieuwe alert opties

In HelloFlex kun je nu ook zoeken en filteren op de aanmaakdatum van documenten. Op deze manier maak je eenvoudig een overzicht van alle contracten die bijvoorbeeld op 1 januari 2018 zijn aangemaakt. Tijdig actie ondernemen op contracten die bijna aflopen? Stel dan een e-mail alert in op basis van de einddatum van het contract. Zo weet je altijd waar de prioriteiten liggen en kun je snel schakelen.

Document toevoegen

Nieuwe documenten uploaden in HelloFlex

Dankzij een nieuwe uploadfunctie kun je in HelloFlex nieuwe documenten uploaden en aan een profiel toevoegen. Kies voor “Document toevoegen” binnen Documenten en koppel het document eenvoudig aan een Kandidaat en Opdrachtgever. Het betreffende document is dan direct terug te vinden bij het betreffende kandidaat- en opdrachtgeverprofiel. Handig toch?

Arbeid tab Contracten

Belangrijke voorwaarden
online inzien

Direct inzicht in de arbeidsvoorwaarden van een contract? Op het nieuwe tabblad “Arbeid” zie je welke afspraken en voorwaarden zijn vastgelegd, zoals:

  • CAO en minimumloon
  • Functie en aantal jaren ervaring
  • Werkschema’s en werkuren
Activiteiten tabblad

Eén overzicht van alle taken met Activiteiten

Het was in HelloFlex al mogelijk om bij een contract direct een taak aan te maken. Het overzicht van alle taken is nu te zien op het nieuwe tabblad Activiteiten. Afhankelijk van ingestelde rollen en rechten zijn de taken en activiteiten ook in te zien bij de bijbehorende Kandidaat en Opdrachtgever.

Debiteur HelloFlex

HelloFlex

Debiteurgegevens online updaten

De koppeling tussen HelloFlex en FlexService wordt continu geoptimaliseerd om je werk nog makkelijker te maken. Zo kun je debiteurgegevens nu ook direct in HelloFlex beheren. Klik bij een opdrachtgever op het tabblad “Debiteur” en vul de nodige gegevens in. HelloFlex synchroniseert de data met FlexService, zodat al je gegevens weer up-to-date zijn.

Social Media Kandidaten

HelloFlex

Kandidaatprofielen aanvullen met social media

Bouwen aan een completer kandidaatprofiel voor een nog effectiever werving- en selectieproces? Wil je kandidaten ook bereiken op social media? In HelloFlex kun je nu makkelijk social media accounts toevoegen aan een kandidaatprofiel. Vraag je kandidaat wel om toestemming en voeg de accounts dan simpelweg toe op het tabblad “Social media”.

HelloFlex Vacatures Analytics

Analytics

Meer inzicht met nieuwe vacaturestatistieken

HelloFlex Analytics biedt nu statistieken die je inzicht geven in de productiviteit en effectiviteit van je organisatie. Bekijk per vestiging of medewerker hoeveel vacatures er geplaatst zijn binnen een bepaalde periode, maar ook binnen welke sector de meeste vacatures worden plaatst en hoe vaak je vacatures worden bekeken. Hoe meer je weet, hoe beter je kunt managen.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.