enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates HelloFlex Updates februari 2020

HelloFlex Updates februari 2020

Efficiënter, makkelijker en leuker werken met HelloFlex

In de afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten op het HelloFlex workforce management platform. In deze Updates belichten we de vernieuwingen die jouw werk nog makkelijker gaan maken.

In de afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten op het HelloFlex workforce management platform. In deze Updates belichten we de vernieuwingen die jouw werk nog makkelijker gaan maken.

Lees meer Lees meer online academy online academy

Nieuw! Document templates

Yes, je kandidaat mag eindelijk starten bij je opdrachtgever! Tijd om alle contracten en documentatie in orde te maken. Denk aan het uitzendcontract, de opdrachtbevestiging, het loonbelastingformulier en de verklaring werkverleden om er een aantal te noemen. Deze documenten moet je vaak separaat opstellen en verwerken. Dit neemt kostbare tijd in beslag, maar het is wel superbelangrijk dat het goed gebeurt.

Met de nieuwe Document templates functionaliteit in HelloFlex stel je nu snel en simpel belangrijke documenten op. Alle informatie wordt naadloos geïntegreerd, is AVG-proof en je bent volledig in controle over het gehele proces! Lees snel verder om erachter te komen hoe je Document templates gebruikt om dit hele proces snel en simpel voor je op te lossen!

Hoe gebruik je Document templates?

Met Document templates kun je snel en eenvoudig documenten genereren voor je kandidaten en opdrachtgevers op basis van voorgedefinieerde templates. Een document template kun je eenvoudig zelf aanmaken (mits je over de juiste rechten beschikt) en vervolgens kun je bij het gebruik van de template zelf bepalen welke velden automatisch ingevuld moeten worden. Nadat je alle informatie hebt geselecteerd die je in het document wilt hebben, heb je ook nog de mogelijkheid om alvorens je het document verstuurt eerst nog een laatste controle te doen om te zien of alle benodigde gegevens erin staan. Is alles aanwezig, dan geef je het document een naam, sla je het document op en kun je het verzenden.

Meer weten over de nieuwe Document templates functionaliteit? Neem contact op met HelloFlex Support.

Zorg voor meer structuur in je Declaraties

Netheid en structuur in je database zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken en dat je meer overzicht hebt. Zo hebben we extra functionaliteit toegevoegd aan de lijstpagina Declaraties. Je kunt met de nieuwe update voor HelloFlex Time nu meerdere declaraties in één keer verwijderen. Selecteer de te verwijderen declaraties voor de gegevens die je wilt verwijderen en selecteer vervolgens aan de rechterzijde van je scherm onder het menu Actie de optie Verwijderen.

Clockwise maakt je werk nog makkelijker

Met de meest recente update voor de nieuwe tool HelloFlex Clockwise kun je nu vergoedingen op basis van het bruto uurloon van je kandidaat verwerken. Door de perfecte combinatie met CAOWijzer ondersteunt het HelloFlex platform nu nog meer cao’s en inlenersbeloning informatie die je kunt gebruiken in de rekenschema’s die je met Clockwise wilt toepassen. Een mooie update om je dagelijkse werk nog makkelijker en efficiënter te maken!

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.