enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Genereer het juiste documentoverzicht met nieuwe filteropties

HelloFlex Updates

Genereer het juiste documentenoverzicht met de nieuwe filteroptie

In deze HelloFlex Updates hebben we weer een aantal nieuwe features toegevoegd aan je werkomgeving. Zo kun je op de lijstpagina Documenten een filter toepassen op basis van de ingestelde einddatum voor een document. Daarnaast hebben we de gebruikersinterface voor het toevoegen van taken en activiteiten vernieuwd om dit nog makkelijker voor je te maken.

Lees snel verder om meer te weten te komen over de nieuwe features in HelloFlex!

In de nieuwe HelloFlex update kun je op de lijstpagina Documenten een filter toepassen op basis van de ingestelde einddatum voor een document. Daarnaast hebben we de gebruikersinterface voor het toevoegen van taken en activiteiten vernieuwd om dit nog makkelijker voor je te maken.

Lees snel verder voor meer info over de nieuwe features!

Lees meer Lees meer Online Academy Online Academy

Nieuwe filteropties voor Documenten

Op de lijstpagina ‘Documenten’ is met deze update een nieuw filter toegevoegd. Documenten die je toevoegt, kunnen een specifieke geldigheidsdatum of einddatum bevatten. Met deze nieuwe feature kun je je documenten filteren op basis van het aantal dagen tot de ingestelde einddatum. zodat je alerts voor gebruikers kunt instellen over het naderen van een einddatum.

Wanneer je documenten gebruikt met een specifieke bewaar- of geldigheidstermijn, bijvoorbeeld certificaten of overheidsdocumenten, kun je op basis van de nieuwe filteroptie eenvoudig een alert instellen. Zo kun je een kandidaat tijdig informeren over het aflopen van een ID kaart. Wel zo handig!

WorkFlow activiteiten toevoegen in nieuwe UI

Het makkelijk kunnen toevoegen van taken en activiteiten in HelloFlex is een belangrijk onderdeel voor een effectief werkproces. De pop-up ‘Activiteiten toevoegen’ in de modules Contracten en Newsroom zijn nu voorzien van de nieuwe gebruikersinterface.
Het toevoegen van je taken en activiteiten is hierdoor nog makkelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo houd je meer overzicht door in één scherm te kiezen welke taak je wilt aanmaken. In de module WorkFlow vind je alle taken en activiteiten terug die je eenvoudig kunt filteren op bijvoorbeeld status, prioriteit of einddatum.

Comments in HelloFlex

Communiceer sneller met je collega’s door direct comments te plaatsen in de module waar je op dat moment in werkt. Met de comments functionaliteit kun je eenvoudig berichten achterlaten, bijvoorbeeld voor een declaratie van een kandidaat waar je nog vragen over hebt. Let op: Comments is beschikbaar voor onderstaande modules. Wil je deze handige feature gebruiken, neem dan contact op met de HelloFlex Support afdeling.

Bekijk de video om te zien hoe je Comments kunt gebruiken in de volgende modules:

  • Declaraties
  • Plaatsingen
  • Contracten
  • Loonstroken
  • Fases
  • Reserveringen
  • Newsroom

HelloFlex Learnings: De online kennisbank en academy!

Wij leren je graag hoe je onze backoffice software en HelloFlex tools optimaal kunt gebruiken. Dit deden we al met onze trainingen op locatie, ervaren software consultants en een groot Customer Support team. Met HelloFlex Learnings voegen we daar een geweldige tool aan toe. Deze online academy biedt jou 24/7 toegang tot alle e-learnings, software manuals en meer. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je de trainingen volgt en je online certificaten behaalt. Meld je nu aan via de website!

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.