enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates HelloFlex Updates januari 2020

HelloFlex Updates januari 2020

Efficiënter, makkelijker en leuker werken met HelloFlex

We zijn 2020 goed gestart met een aantal mooie updates om het werken met HelloFlex nog plezieriger voor je te maken.

De highlights die we in deze Updates belichten:

  • Sneller navigeren in lijst- en detailpagina’s met nieuwe filteropties
  • Extra mogelijkheden voor nog completere kandidaatprofielen
  • Updates in de CAOWijzer tool conform de CAO voor Uitzendkrachten
Lees snel meer over deze nieuwe features!

We zijn 2020 gestart met een aantal mooie updates om het werken met HelloFlex nog plezieriger te maken:

  • Sneller navigeren in lijst- en detailpagina’s met nieuwe filteroptie
  • Extra mogelijkheden voor nog completere kandidaatprofielen
  • Updates in CAOWijzer conform de CAO voor Uitzendkrachten
Lees snel meer over deze nieuwe features!
Lees meer Lees meer online academy online academy

Makkelijker navigeren tussen lijst- en detailpagina’s

Het is nu heel eenvoudig om vanaf een detailpagina terug te keren naar een eerdere lijstpagina met behoud van de door jou laatst toegepaste filter(s). Dit geldt ook omgekeerd als je vanuit deze  positie weer terug wilt keren naar de initiële pagina. Ook is het delen van een specifieke pagina met een collega, opdrachtgever of kandidaat verbeterd. Alle door jou geselecteerde filters worden namelijk opgenomen in de paginalink. Hierdoor opent en ziet de ontvanger met wie je de link deelt altijd de lijst of pagina inclusief de door jou geselecteerde filters.

Sneller de juiste kandidaten filteren

Controleren of je kandidaten een actieve HelloFlex account hebben geactiveerd, wordt nu nog makkelijker met het nieuwe filter: Gebruikers status. Door dit filter toe te passen bepaal je zelf op basis van welke status je kandidaten wilt weergeven en selecteren voor bepaalde formulieren die je hebt gemaakt. Ook hebben we de volledigheid van het kandidatenprofiel uitgebreid en overzichtelijker gemaakt. Je ziet direct in welke fase een kandidaat zich bevindt en of een kandidaat wel gemaild of gesmst mag worden. Belangrijke informatie met het oog op de AVG!

Naast deze aanpassingen hebben we een aantal attributen toegevoegd om een nog completer kandidatenprofiel te kunnen maken. Neem bijvoorbeeld het tabblad Algemeen op de kandidaat-detailpagina: hier vind je nu ook de BIC-code, het fiscaal adres en de geboorteplaats van de kandidaat terug. En op het tabblad Back Office vind je nog meer informatie over zaken als auto van de zaak, arbeidshandicap, de 30% regeling, de studentenregeling, de afwijkende loonheffing en het loonkostenvoordeel.

CAOWijzer, altijd de juiste inlenersbeloning

Sinds de harmonisatie van de ABU en de NBBU hebben er verschillende aanpassingen plaatsgevonden in CAOWijzer. Bijvoorbeeld de inschaling van de inlenersbeloning voor vakantiekrachten, reiskostenvergoedingen en de inconveniëntentoeslag voor fysiek belastende omstandigheden (denk aan koude-toeslag of toeslag voor het werken met gevaarlijke stoffen). Als werkgever of uitzendondernemer ben je verplicht om dergelijke gegevens op een juiste manier toe te passen. CAOWijzer helpt je hierbij door je up-to-date inzage te bieden in alle relevante CAO-informatie.

Naast dat CAOWijzer fungeert als informatiebron, worden ook alle wijzigingen automatisch toegepast zodra je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde CAO. Je krijgt direct alle relevante informatie die je nodig hebt, zoals de jaarlijkse periodieken, vakantiedagen en ADT/ATV dagen. Dit bespaart je tijdens je werkdag veel kostbare tijd!

HelloFlex CAOWijzer

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.