enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates HelloFlex Updates – verbeterde integratie met FlexService en nieuwe koppeling met MatchQ

HelloFlex Updates

Kandidaatgegevens nu ook wijzigen in HelloFlex
Sollicitaties uitgebreid met assessment reports

Met HelloFlex wordt je werk nog efficiënter, makkelijker én leuker! Daarom hebben we weer een aantal nieuwe functies toegevoegd die we in deze HelloFlex Updates belichten.

  • Kandidaat bewerken in HelloFlex en FlexService
  • Direct inzicht in MatchQ assessment reports
  • Plaatsing aanmaken zonder contactpersoon
  • Uitbreiding CAOWijzer kennisbank
Nieuw in HelloFlex Tarieven bekijken Slimme functies Demo aanvragen
gegevens wijzigen

Kandidaatgegevens
wijzigen in HelloFlex

Is een kandidaat onlangs verhuisd of moeten andere gegevens worden gewijzigd? Dan kun je de kandidaatgegevens nu ook in HelloFlex bewerken. Dankzij de verbeterde koppeling met FlexService worden alle wijzigingen in HelloFlex ook in FlexService vastgelegd. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van je backoffice collega’s. Wijzigingen voer je eenvoudig zelf door in het kandidaatprofiel. Waar en wanneer je maar wilt. Makkelijk toch?

assessment rapporta

Online assessments
toevoegen aan Sollicitaties

Online testen en slimme algoritmes stellen je in staat om beter vast te stellen of een kandidaat echt past bij de vacature. Door de nieuwe koppeling met MatchQ kun je nu elke sollicitant een gerichte online test laten maken. Het assessment rapport is via een link direct in te zien in HelloFlex. Ook is het rapport eenvoudig te delen met je opdrachtgever, die je hiermee een extra service kunt bieden.

Voorbeeld Assessment rapport

matchingsrapport
toevoegen plaatsing

Kandidaten plaatsen zonder contactpersoon

In het geval van detachering of uitzenden speelt de opdrachtgever vaak geen actieve rol in het plaatsingsproces. Maak je een plaatsing aan met HelloFlex CheckIn dan is het niet meer verplicht om een contactpersoon van de opdrachtgever in te vullen. Dit vereenvoudigt het plaatsingsproces en zorgt ervoor dat je sneller kandidaten aan opdrachtgevers kunt koppelen.

uitnodigen kandidaat

Automatiseer de onboarding van kandidaten

Met HelloFlex CheckIn nodig je kandidaten uit om zichzelf in te schrijven bij jouw bureau. Dit bespaart je kostbare tijd tijdens het onboardingproces. Een week na de uitnodiging nog geen inschrijving ontvangen? Je stuurt vanuit CheckIn gemakkelijk een reminder naar de kandidaat. Voeg je daarbij ook nog UnZip toe aan je toolbox, dan gaat het inschrijven nog sneller.

CAOWijzer samenvatting

Nieuw in de CAOWijzer kennisbank

Het toepassen van de juiste CAO’s en inlenersbeloningen is een must voor elke uitzendorganisatie. Daarom blijven we onze CAOWijzer kennisbank uitbreiden en vernieuwen. Deze maand zijn de CAO’s voor Unilever en Vermo toegevoegd. Inmiddels bedient CAOWijzer dagelijks al meer dan 2.500 gebruikers. Wil je dit ook, neem dan snel contact met ons op.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.