enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Nieuwe features in HelloFlex Forms, een nieuwe interface voor HelloFlex Recruit en slimme online tools voor je selectieproces

HelloFlex Updates

Nieuwe features voor Forms, een verbeterde interface voor Recruit en slimme Talent Selection tools

In de vorige Updates heb je al een voorproefje gekregen van het nieuwe HelloFlex Forms. Met de nieuwe release kunnen we je nu nog meer leuke features laten zien!

Daarnaast hebben we de user interface voor het opstellen, publiceren en delen van vacatures vernieuwd en vertellen we je meer over slimme tools voor een nog effectiever selectieproces. Je leest alles over de nieuwe features in deze editie van de HelloFlex Updates.

In de vorige Updates heb je al een voorproefje gekregen van het nieuwe HelloFlex Forms. Met de nieuwe release kunnen we je nu nog meer leuke features laten zien!

Daarnaast hebben we de user interface voor het opstellen, publiceren en delen van vacatures vernieuwd en vertellen we je meer over slimme tools voor een nog effectiever selectieproces. Je leest alles over de nieuwe features in deze editie van de HelloFlex Updates.

Lees meer Lees meer online academy online academy

Nieuwe features voor HelloFlex Forms

Ken je het nieuwe HelloFlex Forms al? Deze nieuwe platform functionaliteit bied je de mogelijkheid om zelf eenvoudig formulieren te maken. Bijvoorbeeld om belangrijke informatie die je van je kandidaten nodig hebt te achterhalen. Door een checkbox voor akkoord op je privacy verklaring toe te voegen, zorg je ervoor dat je formulieren ook AVG proof zijn.

Het ontwerpen van een eigen formulier met Forms gaat gemakkelijk en snel. Wil je zien hoe? Bekijk dan snel de video! Wil je meer weten en zien, neem dan contact op met HelloFlex Support.

Nieuwe Recruit interface voor het opstellen van je vacatures

Met HelloFlex Recruit kun je eenvoudig en snel vacatures opstellen en binnenkomende sollicitaties beheren. En met de Recruit wizard kun je binnen 3 stappen een kandidaat die je al in je database hebt gemakkelijk toewijzen aan een vacature. Zo vergroot je de kans op een snelle plaatsing!

Om het opstellen van je vacatures nog makkelijker te maken, hebben we de user interface van de detailpagina Vacatures vernieuwd. En voor het delen van je vacatures hebben we tevens de koppeling met Facebook en Jobbird verbeterd. In de video laten we je kort zien hoe het werkt. Wil je weten wat je nog meer kunt doen met HelloFlex Recruit, vraag dan gerust een online demo aan.

Maak kennis met de slimme tools van MatchQ!

null

Meer inzicht in het werkgedrag

null

Betere keuzes met Talent Selection

null

Benut de talenten van je kandidaten

Inzicht in het werkgedrag en de talenten van je kandidaten

Hoe weet je zeker of een kandidaat beschikt over de juiste talenten, skills en/of kennis om succesvol te zijn? De effectiviteit van mensen in hun werk wordt bepaald door wat ze doen met hun kennis en kunde en niet per se door hoe ze zijn. Met behulp van de MatchQ GedragsIndicator tool ben je in staat om het werkgedrag van je kandidaat te voorspellen. De tool geeft je zo gericht mogelijk inzicht in waar je kandidaat sterk in is en waar er ruimte is voor het ontwikkelen van bepaalde talenten. Met het verkregen inzicht krijg je meer grip op de selectie, training en doorstroom van kandidaten.

Maak betere keuzes met de
Talent Selection tool

Een helder inzicht van wat succesvolle en minder succesvolle gedragsfactoren zijn geeft recruiters, trainers en managers de mogelijkheid om betere keuzes te maken in het selectieproces.

MatchQ biedt als specialist op het gebied van (pre-)selectie en talent insights een flexibel, online platform met concrete en breed in te zetten assessment tools. Hier hoort een op maat inrichting van het selectieproces bij, gericht op:

  • Efficiency en objectivering van werkwijze
  • Verbetering van de kwaliteit van de instroom
  • Verhoging van de benuttingsgraad van de kandidatenpool
  • Reductie van verloop van medewerkers of kandidaten

Ontwikkel en benut de talenten van je kandidaten

Het inzetten van de MatchQ tools leidt niet alleen tot betere beslissingen in het selectieproces, maar levert je ook waardevolle informatie op voor de ontwikkeling van de talenten van je kandidaten. De Coach en Talent rapportages bieden concrete handvatten om je daarbij te helpen. Door doelgericht met MatchQ aan de slag te gaan, haal je meer uit je workforce, verhoog je de tevredenheid van je medewerkers en kandidaten, en ben je in staat om ze langer aan je te binden.

Werk nog slimmer met de MatchQ tools!