enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Werk veiliger met 2FA en makkelijker met een frisse UI

HelloFlex Updates

Werk veiliger met 2FA en makkelijker met een frisse UI

In deze HelloFlex updates leren we je hoe je veiliger kunt inloggen in je werkomgeving door gebruik te maken van een extra verificatie met een twee-factor-authenticatie. Het toevoegen van documenten wordt nu nog makkelijker met de nieuwe gebruikersinterface. Tenslotte leggen we nog een keer uit waarom HelloFlex Learnings de oplossing is voor jou! Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwe online academy?

Lees dan snel verder en leer meer over de nieuwe features in HelloFlex!

In deze HelloFlex updates leren we je hoe je veiliger kunt inloggen in je werkomgeving door gebruik te maken van een extra verificatie met een twee-factor-authenticatie. Het toevoegen van documenten wordt nu nog makkelijker met de nieuwe gebruikersinterface. Tenslotte leggen we nog een keer uit waarom HelloFlex Learnings de oplossing is voor jou! Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwe online academy?

Lees dan snel verder en leer meer over de nieuwe features in HelloFlex!

Lees meer Lees meer Online Academy Online Academy

Werk veiliger met
Twee-Factor Authenticatie

Vanaf deze update ga je nog veiliger te werk in HelloFlex door twee-factor authenticatie (2FA) voor het inloggen te gebruiken. Dit houdt in dat je bij het inloggen, naast het ingeven van je wachtwoord, ook op een tweede manier toestemming moet geven om in te loggen. Per Kandidaat, Opdrachtgever of Bureau kan ingesteld worden op welke manier de twee-factor authenticatie toegepast dient te worden: via SMS of door middel van een mobiele app, zoals Google Authenticator of DUO Mobile. Let op, voor het gebruik van SMS verificatie gelden extra kosten; verificatie via een mobiele app is kosteloos!

Google Authenticator login HelloFlex

Voorkom het opnieuw verifiëren wanneer je in eenzelfde omgeving werkt. Als je een keer bent ingelogd met de twee-factor-authenticatie, kunnen veilige apparaten tot 30 dagen worden onthouden. Admin gebruikers kunnen de instellingen voor twee-factor-authenticatie beheren bij authenticatie-instellingen onder tabblad ‘Instellingen’ op de detailpagina ‘Bureau’.

Documenten direct vanuit HelloFlex laten ondertekenen

De functionaliteit voor het toevoegen van een document in HelloFlex is uitgebreid met de mogelijkheid om direct een document ter ondertekening (m.b.v. HelloFlex Sign) aan te bieden. De Sign-optie is voor bureaugebruikers toegevoegd, waarbij ook direct het Sign-level kan worden toegekend en aangepast zonder tussenkomst van FlexService.

In de vorige HelloFlex update hebben we de Documenten lijstpagina reeds opgenomen in de nieuwe gebruikers interface. Met deze update is de wizard ‘Document toevoegen’ opgenomen in de nieuwe gebruikers interface. Zo werk je nog makkelijker met documenten in HelloFlex!

  1. Selecteer de gebruiker
  2. Kies het type document
  3. Klik op ‘Browse’ en selecteer je document
  4. Klik op de knop ‘Toevoegen’

Voeg indien nodig nog extra informatie toe en bepaal of het document ondertekend moet worden.

Nieuwe updates in HelloFlex CAOWijzer

Er zijn nieuwe CAO updates doorgevoerd in de HelloFlex CAOWijzer tool:

  • CAO Aegon
  • CAO Uitgeverijbedrijf
  • CAO Doe-Het-Zelfbranche
  • CAO Waterbouw
  • CAO Zuivel

Met CAOWijzer beschikken gebruikers over actuele informatie van meer dan 1.000 CAO’s. Gebruikers kunnen online eenvoudig de inlenersbeloning berekenen en op een kandidaatprofiel toepassen. Op CAOWijzer.com lees je precies hoe dit werkt.

HelloFlex Learnings: De online kennisbank en academy!

Je bent succesvoller wanneer je steeds slimmer en sneller kunt werken. Daarom leren wij je graag hoe je onze software en online tools optimaal kunt gebruiken. Dit deden we al door onze trainingen op locatie, ervaren software consultants en een groot Customer Support team. Maar met HelloFlex Learnings voegen we hier een geweldige tool aan toe!

HelloFlex Learnings is niet alleen een nieuwe kennisbank waarin je allerlei informatie en instructies kunt vinden over verschillende uitzendsoftware, maar ook een toegangsweg naar de nieuwe online academy. Deze nieuwe online academy biedt jou 24/7 toegang tot alle learnings. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je de trainingen volgt en je online certificaten behaalt. Gemak dient de mens!

Gratis toegang!

Op de HelloFlex Learnings website vertellen we je welke e-learnings je kan volgen. Wil je ook toegang tot de online academy? Klik dan op de button hieronder en claim vandaag nog je gratis toegang tot 1 juni 2019. Wil je na 1 juni 2019 gebruik blijven maken van de HelloFlex Learnings online academy? Neem dan contact op met onze support!

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.