enjoy intelligent tools

Urenregistratie software - HelloFlex

Efficiënte urenregistratie software

Wist je dat...

...Online urenregistratie software veel tijd bespaart ten opzichte van handmatige urenregistratie?

Een bedrijf met 50 werknemers bespaart gemiddeld 7 uur en 55 minuten per maand door het gebruiken van een urenregistratie programma.

…er steeds meer flexwerkers komen?

Men verwacht dat in 2020 80% van de grote bedrijven vaste werknemers vervangt door flexwerkers en freelancers.

…mobiel gebruik steeds belangrijker wordt voor bedrijven?

In 2020 zal 60% van alle bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Uren boeken en declaraties indienen zal hier een belangrijk deel van uitmaken.

Urenregistratie programma

HelloFlex Time is een geavanceerd online urenregistratie programma dat je in staat stelt om gewerkte uren en declaraties op een snellere, efficiëntere en meer gestroomlijnde manier te verwerken. Veel normaliter tijdrovende processen zijn geautomatiseerd, wat erg veel tijd bespaart. HelloFlex Time helpt je om de werkdruk voor de loonadministratie te verlagen. Zo hou je meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

HelloFlex Time

Eenvoudig uren registreren en declareren

HelloFlex Time is ideaal voor organisaties die flexwerkers in dienst hebben; flexwerkers kunnen online namelijk zelf alle gewerkte uren en declaraties invullen en versturen. Dankzij de gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface van het urenregistratie programma kost dit hen slechts een minimale hoeveelheid tijd. Combineer dat met een snellere uitbetaling, en je kunt eenvoudig de werknemerstevredenheid verhogen.

Automatische e-mail alerts

HelloFlex Time verstuurt automatische e-mail alerts wanneer er een actie van iemand vereist is. Zo ontvangt een flexwerker bijvoorbeeld een alert als er een declaratie ingevuld en verstuurd moet worden. Zodra dit gedaan is kan de opdrachtgever deze declaratie heel gemakkelijk accorderen. Deze werkwijze zorgt dat er sneller en efficiënter uitbetaald kan worden, en dat is voor alle partijen een groot voordeel.

De voordelen van HelloFlex Time

Alles onder controle

Je laat de meest tijdrovende werkzaamheden, zoals het invullen van alle gewerkte uren, over aan de werknemers. Maar jij behoudt altijd de volledige controle over de loonadministratie, en kunt het urenregistratieprogramma inrichten zoals jij dat prettig vindt.

Gepersonaliseerde workflow

Doordat je de workflow per opdrachtgever kunt inrichten en kunt instellen wie declaraties mag accorderen, kun je het urenregistratie- en declaratieproces volledig afstemmen op de wensen van de opdrachtgever.

Snellere verwerking van data

Dankzij de automatische e-mail alerts die je kunt instellen, hoef je niet meer handmatig herinneringsmailtjes te sturen of werknemers er persoonlijk op te wijzen dat ze nog iets moeten invullen. Data kan hierdoor aanzienlijk sneller worden verwerkt.

Correcte verwerking van data

Zodra een werknemer zijn facturabele uren heeft doorgegeven, worden deze door HelloFlex Time automatisch aan de betreffende opdrachtgever toegewezen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede urenregistratie en een correcte verwerking in de loonadministratie.

Betere service aan opdrachtgevers

HelloFlex Time maakt het voor opdrachtgevers nog makkelijker en sneller om declaraties in te zien en te accorderen of te rapporteren. Deze gebruiksvriendelijke werkwijze zorgt ook aan hun kant voor meer loyaliteit.

Verhoogde werknemers-tevredenheid

Doordat het invoeren van alle gewerkte uren en declaraties zo makkelijk gaat en men sneller uitbetaald kan worden, kun je een verhoogde tevredenheid onder werknemers realiseren. En dat zorgt weer tot meer engagement, loyaliteit en productiviteit.