enjoy intelligent tools

Werken-bij website - HelloFlex

Employer branding van het hoogste niveau

Wist je dat...

…een sterk employer brand tot 50% meer gekwalificeerde kandidaten leidt?

Employer branding is dus nog belangrijker in zeer competitieve sectoren, waar men op zoek is naar specifieke vaardigheden. Door meer te investeren in employer branding hoef je dus minder tijd te verspillen aan ongekwalificeerde kandidaten.

…67% van de kandidaten een lager loon accepteert als het bedrijf een goede reputatie heeft?

Als de mensen die je in het verleden aan het werk hebt geholpen positieve recensies over je onderneming online zetten, scheelt dit aanzienlijk in de kosten voor het inschakelen van toekomstige kandidaten.

…er steeds meer wordt gedaan met videorecruitment?

Steeds meer bedrijven raken overtuigd van de effectiviteit van videorecruitment. Als je wilt werken aan je employer branding, is het implementeren van een doordachte video strategie zeker de moeite waard.

Werken-bij website

Wanneer je kiest voor HelloFlex Recruit, dan maken we voor jou een eigen website waar je al je vacatures op kunt plaatsen. Dit kan een volledig op zichzelf staande vacaturesite zijn, of een werken-bij pagina die aan je bestaande website is gekoppeld. Deze website kun je helemaal naar eigen inzicht invullen via de gebruiksvriendelijke backend. Hier kun je ook monitoren hoe vaak een vacature bekeken of gedeeld is, hoe vaak er op de vacature gesolliciteerd is en wie er heeft gesolliciteerd. Kortom: al je vacatures en sollicitaties op één plek!

employer branding

Employer branding

Employer branding draait om de reputatie van jouw onderneming als werkgever. Door aandacht te besteden aan je employer brand zorg je er niet alleen voor dat je onderneming een voorkeurspositie bij (potentiele) kandidaten krijgt, maar ook dat je meer betrokkenheid creëert bij je huidige werknemers. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk je employer brand is, zorgen we dat je werken-bij website of webpagina standaard in de kleuren van je eigen huisstijl wordt opgeleverd.

Alle functionaliteiten
die je nodig hebt

Je werken-bij website bevat een breed scala aan slimme functionaliteiten die speciaal ontwikkeld zijn voor recruitment. Het maakt niet uit hoe veel vacatures je in je bestand hebt staan; dankzij de geavanceerde zoek- en filteropties vinden gebruikers direct de vacatures die het best bij hen passen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zoeken op werkgever, categorie, branche en dienstverband (vast, tijdelijk, deeltijd, voltijd).

sollicitaties werken-bij website

Sneller contact
met de juiste kandidaten

Met een eigen werken-bij pagina breng je je nieuwste vacatures sneller onder de aandacht bij de juiste doelgroep, en maak je het hen makkelijk om te reageren. Zo werk je niet alleen een heel stuk prettiger, maar ook effectiever.

Eén tool voor al je werkzaamheden

Met HelloFlex Recruit beheer je al je vacatures en sollicitaties met één complete en overzichtelijke tool, die zonder problemen aan je eigen website gekoppeld kan worden. De achterliggende database wordt direct gesynchroniseerd wanneer je iets wijzigt. Zo blijft iedereen altijd up-to-date!

sollicitaties
vacatures werken-bij website

Nieuwe vacatures met enkele muisklikken online

Nieuwe vacatures online zetten is een fluitje van een cent met HelloFlex Recruit. De ingebouwde editor is zo gebruiksvriendelijk dat ook mensen zonder technische kennis met het systeem uit de voeten kunnen.

De voordelen van HelloFlex Recruit

Zoekmachine Optimalisatie

Je hebt niets aan een mooie website als niemand hem kan vinden! Daarom hebben we HelloFlex Recruit voorzien van alle denkbare hulpmiddelen om je vacaturesite beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.

Gepersonaliseerde zoekresultaten

Het slimme systeem achter je werken-bij website onthoudt het zoekgedrag van je bezoekers en kan het getoonde aanbod hierop afstemmen. Zo profiteren zij van gepersonaliseerde zoekresultaten, en kun jij je vacatures sneller vullen.

Job alerts voor werkzoekenden

Werkzoekenden kunnen heel eenvoudig een job alert instellen door hun e-mailadres op te geven. Ze ontvangen dan twee keer per week een mailtje met een overzicht met de vacatures die aansluiten op hun criteria. Jij hebt uiteraard een volledig overzicht van welke bezoekers een job alert ontvangen.