HelloFlex

Over ons

HelloFlex is onderdeel van zvoove. Dagelijks ontwikkelen wij nieuwe oplossingen om werken makkelijker te maken.

Workforce management efficiënter en makkelijker maken

HelloFlex is workforce management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. De uitbreiding van onze software suite biedt personeelsintermediairs een steeds completer pakket voor het verder automatiseren van alle front- mid- en backoffice processen.

Voor en door onze klanten

Met een team van meer dan 100 professionals werken wij continu aan innovatieve oplossingen, om meer dan 500 klanten controle te geven over hun uitzendprocessen. Hierbij ontwikkelen we op basis kennisdeling met onze leading gebruikers, voor een optimale user experience. Stabiliteit, controle en gebruikersgemak staan voorop bij elke sourcing tool die wij lanceren.

zvoove

HelloFlex is onderdeel van zvoove, de toonaangevende softwareleverancier van SaaS-oplossingen voor uitzend- en schoonmaakdienstverleners in Europa. Samen met ATS provider RecruitNow, workforce management specialist Planbition en backoffice zusterbedrijf Pivoton, maakt HelloFlex deel uit van zvoove Nederland. zvoove Nederland is de #1 End-to-End solution provider voor de uitzendbranche met producten waarmee in alle primaire onderdelen van de dagelijkse werkzaamheden wordt voorzien.

Gesteund door zvoove kunnen HelloFlex en onze klanten vertrouwen op de kracht van een multinational met meer dan 5.000 klanten en meer dan 75.000 eindgebruikers. Samen met haar klanten draagt zvoove bij aan werk voor meer dan 700.000 werknemers, 14 miljard euro aan jaarlijkse loonbetalingen en meer dan 2 miljoen inkomende sollicitaties per jaar. zvoove heeft meer dan 500 werknemers in dienst op 16 locaties in Europa.

We zijn trots dat meer dan 500 klanten vertrouwen op onze software als duurzame en veilige oplossing voor de toekomst.

Gemak staat voorop

Naast de volledige integratie, werken alle software tools op een eenduidige en eenvoudige manier, zodat gebruikers nog makkelijker kunnen werken. Alle software wordt getoetst aan de strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen.

We blijven groeien

HelloFlex is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meer dan 500 organisaties maken inmiddels gebruik van onze oplossingen. Deze worden ontwikkeld door ruim 100 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne. En we groeien nog steeds.

Ons team

Peter Loopstra
CEO
Ton Plooij
CTO
Marc Vreeman
Head of Product Management
Jochem Eerden
Head of Sales & Marketing
Menno Methorst
Head of InfoSec
Jordie Kayser
Director Customer Care
Paul Nijmeijer
Head of Finance