enjoy intelligent tools

HelloFlex Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

HelloFlex Match, de nieuwe tool voor snelle en eenvoudige matching

27-9-2019

In deze Updates hebben we een nieuwe matching tool beschikbaar voor je: HelloFlex Match. Met deze tool vind je de meest geschikte kandidaten voor je opdrachtgevers. Snel, eenvoudig en vooral efficiënt. Lees daarnaast meer over nieuwe ontwikkelingen voor Forms en Clockwise.

arrow_forward

Nieuwe features voor Forms, een verbeterde interface voor Recruit en slimme Talent Selection tools

6-9-2019

In de vorige Updates heb je al een voorproefje gekregen van het nieuwe HelloFlex Forms. Met de nieuwe release kunnen we je nu nog meer leuke features laten zien! Daarnaast hebben we de user interface voor het opstellen, publiceren en delen van vacatures vernieuwd en vertellen we je meer over tools voor een nog effectiever selectieproces.

arrow_forward

Eenvoudiger werken met Documenten, Timecards en het nieuwe HelloFlex Forms

15-08-2019

Meer Document Viewer onderdelen zijn opgenomen in de nieuwe gebruikersinterface design. Met deze update laten we zien hoe Timecards nog prettiger in gebruik is en krijg je een voorproefje van het nieuwe Forms!

arrow_forward

Nieuwe UI en e-learnings

25-07-2019

De Document Viewer is voorzien van het nieuwe HelloFlex gebruikersinterface design. Met deze update lichten we een aantal dingen uit van de HelloFlex Learnings én een overzicht van de belangrijkste UI wijzigingen.

arrow_forward

Eenvoudig uren declareren op je smartphone

04-07-2019

De nieuwe declaratie detailpagina is voorzien van het nieuwe HelloFlex gebruikersinterface design. Daarnaast laten we in deze update de nieuwe filteropties zien waardoor je gerichter informatie kunt bekijken en makkelijker je klanten kunt beheren.

arrow_forward

Slimmer werken met behulp van comments en de nieuwe gebruikersinterface voor Opdrachtgevers

13-06-2019

In deze HelloFlex update vertellen we je alles over het gebruik van Comments en het nieuwe gebruikersinterface voor de detailpagina Opdrachtgever. Lees verder!

arrow_forward

Genereer het juiste documentenoverzicht met de nieuwe filteroptie

23-05-2019

Heb jij je al aangemeld voor de online academy? In deze HelloFlex update vertellen we je alles over Document filters voor extra alerts en het nieuwe gebruikersinterface voor activiteiten pop-ups. Lees verder!

arrow_forward

Werk veiliger met 2FA en makkelijker met een frisse UI

02-05-2019

Word nog succesvoller door slimmer en sneller te kunnen werken! In deze nieuwe HelloFlex update vertellen we je alles over de vernieuwde gebruikersinterface en de nieuwe online academy. Lees verder!

arrow_forward

Nieuwe interface en een nieuwe online academy

11-04-2019

Word nog succesvoller door slimmer en sneller te kunnen werken! In deze nieuwe HelloFlex update vertellen we je alles over de vernieuwde gebruikersinterface en de nieuwe online academy. Lees verder!

arrow_forward

HelloFlex presenteert je informatie duidelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker

25-03-2019

Maak optimaal gebruik van je talent pool door eerst je bestaande kandidaten te koppelen aan vacatures voordat je ze op je website of jobboard plaatst. Alle informatie wordt nu nog duidelijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gepresenteerd.

arrow_forward

Nieuwe features voor een effectievere werkdag

28-02-2019

Er zijn weer een aantal slimme features ontwikkeld op het HelloFlex platform. Een vernieuwde wizard voor het makkelijk toevoegen van een opdrachtgever, inclusief controle op redundante gegevens. Ook kun gebruik maken van sentiment analyses voor je communicatie. Wil je weten wat dit is en wat je er mee kan? Lees dan snel verder!

arrow_forward

Meer controle over de kwaliteit van je data

08-02-2019

In de nieuwe HelloFlex zijn er een aantal handige, maar ook belangrijke features verwerkt. Je HRM database wil je zo netjes mogelijk houden natuurlijk en dat kan onder meer door redundante data te voorkomen. Daarnaast is het handig om de laatste controle te hebben over gegevens die kandidaten zelf kunnen wijzigen. Met deze HelloFlex update bieden we je de mogelijkheden om dit te doen.

arrow_forward

Handige features, ook voor je kandidaten

17-01-2019

Ook in 2019 helpen de HelloFlex tools je om nog makkelijker en effectiever te werken. En dat geldt ook voor je kandidaten! Met de nieuwe updates in HelloFlex kun je makkelijker nieuwe gebruikers op het platform uitnodigen. Direct vanuit de module waarin je op dat moment werkt. Lees snel meer over deze en andere features in onze nieuwe HelloFlex Updates.

arrow_forward

Nog makkelijker werken met HelloFlex

28-12-2018

De nieuwe updates in HelloFlex geven je nog meer eenvoud en overzicht, ook op je smartphone en tablet. Heb je net een geweldige meeting gehad met een nieuw contact persoon? Met de vernieuwde contacten toevoegen pop-up heb je het nog eenvoudiger in je systeem verwerkt. Lees meer over deze en andere nieuwe features in deze editie van de HelloFlex Updates.

arrow_forward

Slimmer werken met je HRM database

06-12-2018

De nieuwe updates in HelloFlex geven je nog meer inzicht en overzicht in je kandidaatgegevens, ook op je smartphone en tablet. Heb je de perfecte kandidaat voor een job al in je HRM database? Met de vernieuwde Recruit wizard voeg je de kandidaat eenvoudig toe aan een sollicitatieproces. Lees meer over deze en andere nieuwe features in deze editie van de HelloFlex Updates.

arrow_forward

Usability updates voor de beste online experience

20-11-2018

In de nieuwe HelloFlex zijn een aantal belangrijke usability updates doorgevoerd. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat je meer overzicht hebt binnen je werkschermen en dat je nauwkeuriger kunt werken. Zo heb je nog meer controle over je werkprocessen! Lees meer over de nieuwe features en werk nog efficiënter met de HelloFlex tools!

arrow_forward

Sneller, makkelijker en leuker werken doe je met HelloFlex

25-10-2018

In deze HelloFlex Updates laten we nieuwe functies zien die je werk nog makkelijker en leuker maken. Van gebruiksvriendelijk declaratiebeheer tot het sneller opmaken en publiceren van vacatures en nieuwsberichten. Ook geeft HelloFlex je meer controle over je werkprocessen met nieuwe functies in HelloFlex WorkFlow. Lees snel meer over alle nieuwe functies!

arrow_forward

Handige updates voor een nog effectiever documentbeheer

04-10-2018

In deze HelloFlex Updates laten we nieuwe functies zien die het beheren van documenten in HelloFlex nog makkelijker maakt. Zo kun je meerdere documenten tegelijk uploaden en samenvoegen tot één bestand. Ook krijg je meer controle over ID-documenten dankzij een automatische archiveerfunctie en een verbeterde koppeling met FlexService.

arrow_forward

Verbeter je werving- en selectieproces met HelloFlex

13-9-2018

Deze HelloFlex Updates zit weer vol nieuwe functies om je werving- en selectieproces te optimaliseren. Zo kun je eenvoudig je vacatures opnieuw publiceren op je jobboards en delen via social media. Met de nieuwe SEO-functie zorg je er bovendien voor dat je vacatures op de best mogelijke manier worden vertoond in Google. En het proces kan helemaal goed worden aangepakt met de data en statistieken die HelloFlex kant-en-klaar presenteert.

arrow_forward

Bind je kandidaten door een slimmer onboardingsproces

23-8-2018

In deze HelloFlex Updates laten we je nieuwe functies zien die je helpen om nog slimmer en sneller je kandidaten en opdrachtgevers te helpen. Koppel bestaande kandidaten aan nieuwe opdrachten, voeg sneller documenten toe en houd kandidaten betrokken via je newsrooms. Ook hebben we interessante updates voor CAOWijzer, Recruit en de AVG. Kortom, weer veel updates die je werk leuker en eenvoudiger maken. Lees snel verder!

arrow_forward

Haal meer uit je database met deze slimme functies

02-08-2018

In deze HelloFlex Updates laten we je nieuwe functies zien om je HelloFlex database nog slimmer te gebruiken. Werk kandidaatprofielen eenvoudig bij met gegevens van matchende sollicitaties. Filter sneller door je kandidatenlijst met dynamische zoekfuncties en check de effectiviteit van je job alerts.

arrow_forward

Nieuwe HRM functies voor een effectieve werkdag

12-07-2018

HelloFlex bied je nieuwe HRM functies om kandidaatgegevens nog effectiever te beheren. Update eenvoudig een kandidaatprofiel met de vernieuwde parsingtechnologie en upload-functie om direct documenten toe te voegen. Ook de nieuwe HTML-editor voor het instellen van e-mail en SMS alerts maakt de communicatie met je kandidaten een stuk makkelijker.

arrow_forward

Alle hoogtepunten van het HelloFlex AVG webinar

01-07-2018

Onlangs organiseerden we een webinar waarin we je nieuwe functionaliteiten in HelloFlex hebben laten zien die je helpen om volgens de AVG te werken. In deze Updates kun je de belangrijkste topics op je gemak terugkijken.

arrow_forward

Kandidaatgegevens beheren en anonimiseren

21-6-2018

Kandidaatgegevens beheren en anonimiseren in HelloFlex is nu makkelijker dan ooit. Daarnaast hebben we het filterpaneel uitgebreid en hebben we designs van de overzichtspagina's vernieuwd. Je leest er meer over in deze HelloFlex Updates.

arrow_forward

Klaar voor de AVG: van inschrijving tot opschoning

31-5-2018

De nieuwe privacywetgeving is inmiddels van kracht en HelloFlex is er klaar voor. In deze Updates kom je te weten hoe je bewaartermijnen instelt, handhaaft of verlengt. Gebruik ook de nieuwe functionaliteit om je gebruikers te informeren over je privacybeleid.

arrow_forward

Werken volgens de AVG

19-4-2018

De datum dat de nieuwe privacy wetgeving in werking treedt komt steeds dichterbij. In deze HelloFlex Updates belichten we daarom veel nieuwe functies die jou helpen het werken volgens de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) makkelijk te maken.

arrow_forward

Efficiënter werken binnen Contracten en Documenten

19-4-2018

Maak eenvoudig een overzicht van contracten op basis van de aanmaakdatum en stel handige alerts in om tijdig te schakelen als een contract de einddatum nadert. Voeg nieuwe documenten toe aan een kandidaatprofiel en bekijk direct de arbeidsvoorwaarden op het nieuwe tabblad Arbeid.

arrow_forward

Snel inzicht in de beste sollicitanten en vacaturesites

29-3-2018

In HelloFlex is een nieuwe functie beschikbaar waarmee je nog meer overzicht creëert in je binnengekomen sollicitaties. Door elke sollicitatie een star-rating te geven, pik je in het overzicht snel de beste sollicitaties eruit.

arrow_forward

Nieuwe updates voor je recruitmentproces

8-3-2018

Er zijn flink wat nieuwe updates om je werk nog efficiënter, makkelijker en leuker te maken. Zo kun je nu zelf nieuwe kandidaten direct in HelloFlex aanmaken en wordt je FlexService database automatisch bijgewerkt. Lees snel meer over deze en andere nieuwe updates.

arrow_forward