enjoy intelligent tools

HelloFlex Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

HelloFlex Updates februari 2020

24-02-2020

In de afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten op het HelloFlex workforce management platform. In deze Updates belichten we de vernieuwingen die jouw werk nog makkelijker gaan maken.

arrow_forward

HelloFlex Updates januari 2020

30-1-2020

We zijn 2020 goed gestart met een aantal mooie updates om het werken met HelloFlex nog plezieriger voor je te maken. De highlights die we in deze Updates belichten:

  • Sneller navigeren met nieuwe filtermogelijkheden
  • Extra informatie voor je kandidaatprofielen
  • Updates in de CAOWijzer tool

arrow_forward

HelloFlex eindejaars update

24-12-2019

Voor de afsluiting van het jaar hebben we nog aantal mooie updates doorgevoerd op het HelloFlex platform. Zo is de detailpagina van een kandidaat uitgebreid met nieuwe velden zodat je een nog beter profiel kunt opstellen. Ook is er een nieuwe module ontwikkeld die je laat zien hoeveel weken een kandidaat heeft gewerkt en je via een alert op de hoogte houdt wanneer een kandidaat overgaat naar de basisregeling. Tot slot hebben we de gebruikersinterface voor het toevoegen van vacatures en voor het gebruik van Newsroom vernieuwd om het werken met HelloFlex nog makkelijker en leuker te maken!

arrow_forward

Overzichtelijker vacatures aanmaken en het bereik van Forms eenvoudig vergroten

7-11-2019

Met deze HelloFlex Updates zijn de functionaliteiten van Forms uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om nog meer kandidaten in een keer te bereiken. Verder hebben we het aanmaken van vacatures en de Newsroom module meegenomen in onze nieuwe gebruikersinterface.

arrow_forward

HelloFlex Match, de nieuwe tool voor snelle en eenvoudige matching

27-9-2019

In deze Updates hebben we een nieuwe matching tool beschikbaar voor je: HelloFlex Match. Met deze tool vind je de meest geschikte kandidaten voor je opdrachtgevers. Snel, eenvoudig en vooral efficiënt. Lees daarnaast meer over nieuwe ontwikkelingen voor Forms en Clockwise.

arrow_forward

Nieuwe features voor Forms, een verbeterde interface voor Recruit en slimme Talent Selection tools

6-9-2019

In de vorige Updates heb je al een voorproefje gekregen van het nieuwe HelloFlex Forms. Met de nieuwe release kunnen we je nu nog meer leuke features laten zien! Daarnaast hebben we de user interface voor het opstellen, publiceren en delen van vacatures vernieuwd en vertellen we je meer over tools voor een nog effectiever selectieproces.

arrow_forward

Eenvoudiger werken met Documenten, Timecards en het nieuwe HelloFlex Forms

15-08-2019

Meer Document Viewer onderdelen zijn opgenomen in de nieuwe gebruikersinterface design. Met deze update laten we zien hoe Timecards nog prettiger in gebruik is en krijg je een voorproefje van het nieuwe Forms!

arrow_forward

Nieuwe UI en e-learnings

25-07-2019

De Document Viewer is voorzien van het nieuwe HelloFlex gebruikersinterface design. Met deze update lichten we een aantal dingen uit van de HelloFlex Learnings én een overzicht van de belangrijkste UI wijzigingen.

arrow_forward
1 2 3 4 5