enjoy intelligent tools

HelloFlex Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

HelloFlex eindejaars update

24-12-2019

Voor de afsluiting van het jaar hebben we nog aantal mooie updates doorgevoerd op het HelloFlex platform. Zo is de detailpagina van een kandidaat uitgebreid met nieuwe velden zodat je een nog beter profiel kunt opstellen. Ook is er een nieuwe module ontwikkeld die je laat zien hoeveel weken een kandidaat heeft gewerkt en je via een alert op de hoogte houdt wanneer een kandidaat overgaat naar de basisregeling. Tot slot hebben we de gebruikersinterface voor het toevoegen van vacatures en voor het gebruik van Newsroom vernieuwd om het werken met HelloFlex nog makkelijker en leuker te maken!

arrow_forward

Overzichtelijker vacatures aanmaken en het bereik van Forms eenvoudig vergroten

7-11-2019

Met deze HelloFlex Updates zijn de functionaliteiten van Forms uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om nog meer kandidaten in een keer te bereiken. Verder hebben we het aanmaken van vacatures en de Newsroom module meegenomen in onze nieuwe gebruikersinterface.

arrow_forward

HelloFlex Match, de nieuwe tool voor snelle en eenvoudige matching

27-9-2019

In deze Updates hebben we een nieuwe matching tool beschikbaar voor je: HelloFlex Match. Met deze tool vind je de meest geschikte kandidaten voor je opdrachtgevers. Snel, eenvoudig en vooral efficiënt. Lees daarnaast meer over nieuwe ontwikkelingen voor Forms en Clockwise.

arrow_forward

Nieuwe features voor Forms, een verbeterde interface voor Recruit en slimme Talent Selection tools

6-9-2019

In de vorige Updates heb je al een voorproefje gekregen van het nieuwe HelloFlex Forms. Met de nieuwe release kunnen we je nu nog meer leuke features laten zien! Daarnaast hebben we de user interface voor het opstellen, publiceren en delen van vacatures vernieuwd en vertellen we je meer over tools voor een nog effectiever selectieproces.

arrow_forward

Eenvoudiger werken met Documenten, Timecards en het nieuwe HelloFlex Forms

15-08-2019

Meer Document Viewer onderdelen zijn opgenomen in de nieuwe gebruikersinterface design. Met deze update laten we zien hoe Timecards nog prettiger in gebruik is en krijg je een voorproefje van het nieuwe Forms!

arrow_forward

Nieuwe UI en e-learnings

25-07-2019

De Document Viewer is voorzien van het nieuwe HelloFlex gebruikersinterface design. Met deze update lichten we een aantal dingen uit van de HelloFlex Learnings én een overzicht van de belangrijkste UI wijzigingen.

arrow_forward

Eenvoudig uren declareren op je smartphone

04-07-2019

De nieuwe declaratie detailpagina is voorzien van het nieuwe HelloFlex gebruikersinterface design. Daarnaast laten we in deze update de nieuwe filteropties zien waardoor je gerichter informatie kunt bekijken en makkelijker je klanten kunt beheren.

arrow_forward

Slimmer werken met behulp van comments en de nieuwe gebruikersinterface voor Opdrachtgevers

13-06-2019

In deze HelloFlex update vertellen we je alles over het gebruik van Comments en het nieuwe gebruikersinterface voor de detailpagina Opdrachtgever. Lees verder!

arrow_forward
1 2 3 4 5