enjoy intelligent tools

HelloFlex Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

Haal meer uit je database met deze slimme functies

02-08-2018

In deze HelloFlex Updates laten we je nieuwe functies zien om je HelloFlex database nog slimmer te gebruiken. Werk kandidaatprofielen eenvoudig bij met gegevens van matchende sollicitaties. Filter sneller door je kandidatenlijst met dynamische zoekfuncties en check de effectiviteit van je job alerts.

arrow_forward

Nieuwe HRM functies voor een effectieve werkdag

12-07-2018

HelloFlex bied je nieuwe HRM functies om kandidaatgegevens nog effectiever te beheren. Update eenvoudig een kandidaatprofiel met de vernieuwde parsingtechnologie en upload-functie om direct documenten toe te voegen. Ook de nieuwe HTML-editor voor het instellen van e-mail en SMS alerts maakt de communicatie met je kandidaten een stuk makkelijker.

arrow_forward

Kandidaatgegevens beheren en anonimiseren

21-6-2018

Kandidaatgegevens beheren en anonimiseren in HelloFlex is nu makkelijker dan ooit. Daarnaast hebben we het filterpaneel uitgebreid en hebben we designs van de overzichtspagina's vernieuwd. Je leest er meer over in deze HelloFlex Updates.

arrow_forward

Klaar voor de AVG: van inschrijving tot opschoning

31-5-2018

De nieuwe privacywetgeving is inmiddels van kracht en HelloFlex is er klaar voor. In deze Updates kom je te weten hoe je bewaartermijnen instelt, handhaaft of verlengt. Gebruik ook de nieuwe functionaliteit om je gebruikers te informeren over je privacybeleid.

arrow_forward

Werken volgens de AVG

19-4-2018

De datum dat de nieuwe privacy wetgeving in werking treedt komt steeds dichterbij. In deze HelloFlex Updates belichten we daarom veel nieuwe functies die jou helpen het werken volgens de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) makkelijk te maken.

arrow_forward

Efficiënter werken binnen Contracten en Documenten

19-4-2018

Maak eenvoudig een overzicht van contracten op basis van de aanmaakdatum en stel handige alerts in om tijdig te schakelen als een contract de einddatum nadert. Voeg nieuwe documenten toe aan een kandidaatprofiel en bekijk direct de arbeidsvoorwaarden op het nieuwe tabblad Arbeid.

arrow_forward

Snel inzicht in de beste sollicitanten en vacaturesites

29-3-2018

In HelloFlex is een nieuwe functie beschikbaar waarmee je nog meer overzicht creëert in je binnengekomen sollicitaties. Door elke sollicitatie een star-rating te geven, pik je in het overzicht snel de beste sollicitaties eruit.

arrow_forward

Nieuwe updates voor je recruitmentproces

8-3-2018

Er zijn flink wat nieuwe updates om je werk nog efficiënter, makkelijker en leuker te maken. Zo kun je nu zelf nieuwe kandidaten direct in HelloFlex aanmaken en wordt je FlexService database automatisch bijgewerkt. Lees snel meer over deze en andere nieuwe updates.

arrow_forward

Kandidaatgegevens ook wijzigen in HelloFlex

15-02-2018

Met HelloFlex wordt je werk nog efficiënter, makkelijker én leuker! Daarom hebben we weer een aantal nieuwe functies toegevoegd die we in deze HelloFlex Updates belichten.

arrow_forward

Nog slimmer recruiten door overname MatchQ

02-02-2018

De afgelopen jaren is de interesse voor profiling en assessment sterk gegroeid. Om recruiters nog meer te ondersteunen in het werving- en selectieproces heeft HelloFlex per 1 februari de online assessment specialist MatchQ overgenomen.

arrow_forward

Meer inzicht in je Gossip gebruikers

11-01-2018

Nog meer betrokkenheid en binding met je doelgroepen creëren? Met de nieuwe zoekfunctie in HelloFlex Gossip heb je sneller inzicht in je Gossip gebruikers en kun je gerichter communiceren. Filter gebruikers nu eenvoudig op naam.

arrow_forward

Automatische job alerts

13-12-2017

Extra aandacht genereren voor je vacatures? Werkzoekenden die een job alert instellen, worden nu twee keer per week automatisch op de hoogte gehouden over al jouw nieuwe vacatures. Ontdek deze en andere nieuwe functies!

arrow_forward

HelloFlex krijgt een nieuw jasje!

22-11-2017

Om de gebruikerservaring van HelloFlex nog beter te maken, hebben we in deze release de user interface op een aantal vlakken verbeterd. Zo kun je sneller navigeren, makkelijker filteren en heb je een grotere werkruimte.

arrow_forward