Partners

koppel HelloFlex veilig met andere software

RecruitNow

Al ruim 15 jaar beantwoordt RecruitNow de wervingsvraagstukken van onder andere middelgrote en grote uitzendorganisaties. Met hun oplossingen helpt RecruitNow haar klanten in hun digitale transformatie naar meer groei.

Prode

Prode is een bureau voor Webdesign & Online marketing uit Wijchen (Nijmegen). Zij richten zich op het ontwikkelen van strategische websites, koppelen van online toepassingen met websites, content & online marketing.

Otys

OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. OTYS zorgt voor een geoptimaliseerd werkproces voor zowel werkgever als kandidaat.

Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detachering oplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Carerix bedient dagelijks meer dan 15.000 gebruikers, verspreid over 17 landen.

SubAdvies

SubAdvies houdt zich bezig met het analyseren van loonadministraties omtrent subsidies, kostprijzen en participatiewetgeving, bijvoorbeeld over het LKV. De missie van SubAdvies is kostenbesparingen realiseren voor haar klanten. 

Integral

Integral produceert sinds haar oprichting in 1996, innovatieve en betaalbare software. In de eerste 10 jaar van haar bestaan richtte Integral zich op maatwerk software: in diepgaand overleg met een klant snel tot een goed werkbare oplossing komen. Sinds 2005 focust Integral zich volledig op haar eigen standaard software product voor personeelsplanning.

Jouw bedrijfsnaam

Is jouw bedrijf de volgende die voor een koppeling met HelloFlex gaat? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!