HelloFlex

Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt

zvoove neemt HelloFlex over

Amersfoort, Lohne (D), 21 december 2023 – Het Duitse zvoove neemt HelloFlex uit Amersfoort over, na de eerdere overnames van RecruitNow dit jaar en Pivoton verleden jaar. Met deze overname is zvoove na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, nu ook in Nederland de marktleider met softwareoplossingen voor de flexmarkt. Binnen de overeenkomst, worden HelloFlex´ dochterondernemingen FlexService, UBplus en CAOWijzer eveneens overgenomen door zvoove.

Dankzij de overname van HelloFlex dekt zvoove de volledige Nederlandse flexmarkt af met een uiterst compleet portfolio aan softwareoplossingen voor alle bedrijfsprocessen die de gehele back-, mid- en front-office overspannen.

Synergie
HelloFlex blijft zelfstandig opereren in Nederland en blijft haar klanten haar standalone softwareoplossing bieden zoals zij dit altijd heeft gedaan. Door samen te werken met de Nederlandse zvoove-bedrijven Pivoton en RecruitNow, profiteren flexmarkt-dienstverleners optimaal van het complete aanbod dat elke behoefte afdekt en dat voldoet aan alle eisen en wensen voor de Nederlandse markt. Daarnaast profiteren de overgenomen bedrijven en hun klanten van de innovatiekracht onder de zvoove-paraplu, van elkaars deskundigheid en van verder verbeterde integratie.

Peter Loopstra, COO van HelloFlex, Paul van den Bosch, CEO van Pivoton en Andre Polderman, CEO van RecruitNow zijn het met elkaar eens: de verdeelde, complexe en dynamische flexmarkt vereist op IT-gebied specialistische, landelijke én internationale kennis en ervaring, alsook samenwerking en voortdurende productontwikkeling, wat onder de zvoove-paraplu het best is geborgd: ´Met de toevoeging van HelloFlex, dekken we de volledige markt nog beter af, van het MKB tot de grote spelers in de branche. Bestaande en nieuwe klanten bieden we meer mogelijkheden en grotere keuzevrijheid, terwijl zij vrij blijven in hun keuze voor productcombinaties. Samen voorzien we in elke behoefte, van het ATS-kandidaatsvolgsysteem tot aan de krachtigste backoffice-systemen in de markt, maar we blijven die dus ook onafhankelijk van elkaar aanbieden’.

Kampioenen
Oliver Muhr, CEO van zvoove is uiterst enthousiast: “zvoove-bedrijven ontwikkelen oplossingen voor flexmarkt-dienstverleners die helemaal zijn toegesneden op hun vestigingslanden. Deze zijn gebaseerd op hun diepgaande kennis van de plaatselijke situatie en van de specifieke klantwensen in hun markt. Klanten kunnen zo eenvoudig voldoen aan de landelijke wet- en regelgeving en profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring wat betreft onderzoek & ontwikkeling, productmanagement en toepassingen zoals AI. Dat resulteert in ongeëvenaarde totaaloplossingen voor alle bedrijfsprocessen. De overname van HelloFlex past in de zvoove-traditie om landelijke kampioenen over te nemen”.


Over HelloFlex
HelloFlex is workforce-managementsoftware die bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde cloud-tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche eenvoudig, effectief en foutloos te maken. Met een team van meer dan honderd specialisten werkt HelloFlex voortdurend aan innovatieve oplossingen, om meer dan vijfhonderd klanten volledige controle te geven over hun uitzendprocessen. Meer informatie biedt https://helloflex.com/.


Over zvoove
zvoove is de Europese marktleider op het gebied van IT-programmatuur en hybride oplossingen voor personeelszaken en de uitzendbranche. zvoove verbetert ´de wereld van werk´ binnen het dynamische ecosysteem dat werknemers, werkgevers en dienstverleners op personeelsgebied vormen: door hoogwaardige, vertrouwde digitalisering van alle bedrijfsprocessen; door foutloze invoer en verwerking volgens de laatste wet- en regelgeving; door de beste combinatie van talent en werk; en door de bescherming van bedrijfskritieke personeelsgegevens. Ongeveer 5000 klanten met 80.000 eindgebruikers vertrouwen op zvoove en gebruiken de personeelsoplossingen via zvoove´s platformen voor het beheer van meer dan 1 miljoen medewerkers; voor meer dan 14 miljard euro aan jaarlijkse loonbetalingen; en voor ongeveer 2 miljoen sollicitaties per jaar. zvoove heeft meer dan 500 mensen in dienst op 15 locaties in Europa. Meer informatie biedt https://zvoove.com/.

Lees het interview met Oliver Muhr, CEO van zvoove en Peter Loopstra, COO van HelloFlex hier: https://www.flexnieuws.nl/2023/12/waarom-maakt-helloflex-de-move-naar-zvoove/

Meer informatie voor de media

PublieksWerk B.V.
Piet van Reeuwijk
Visseringweg 55
1051 MG Amsterdam
HelloFlex B.V.
Peter Loopstra
Textielweg 15
3812RV Amersfoort
zvoove
Elke Wößner-Probst (Duits/Engels)
Von-Humboldt-Straße 2
49835 Wietmarschen-Lohne (D)