Backoffice administration

Slim managen van je kandidatendatabase

Meer details over Flexservice

FlexService: complete backoffice software

FlexService vormt binnen Essentials de stabiele basis van al jouw backofficeprocessen. FlexService is uitermate geschikt voor efficiënt contractbeheer en het veilig verlonen en factureren. Daarnaast hebben we alvast verschillende managementrapportages voor je ingericht. Alles om het jou nog makkelijker te maken. FlexService zorgt voor efficiënte registratie, goedkeuring en verwerking van gewerkte uren.

Effectief beheren, selecteren en matchen van je kandidaten en opdrachtgevers

Maak eenvoudig klanten en kandidaten aan. Met makkelijk te genereren overzichtslijsten kun je snel gegevens inzien en filteren. Alle contacthistorie met klanten en kandidaten is volledig inzichtelijk.

Inzicht in je taken en activiteiten

Om de kwaliteit van je dienstverlening te waarborgen, moet je effectief samenwerken met je collega’s en andere relaties. Met ToDo maak je eenvoudig op elk moment taken aan en wijs je ze toe aan de juiste persoon.

Snel inzien van contractstatussen en Managementsrapportages genereren

Om de kwaliteit van je dienstverlening te waarborgen, moet je effectief samenwerken met je collega’s en andere relaties. Met FlexService ToDo maak je eenvoudig op elk moment taken aan en wijs je ze toe aan de juiste persoon.

Meer weten?

Meer weten over Essentials? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.