HelloFlex

Foundation

Met Foundation ondersteunen we alle basisfunctionaliteiten voor het vastleggen van belangrijke gegevens en het communiceren met klanten en kandidaten. Configureer eenvoudig je eigen workflows, communiceer snel en efficiënt, stel handige alerts in en genereer overzichtelijke rapportages.

Foundation bevat alle basisfunctionaliteiten voor het vastleggen van belangrijke gegevens en het communiceren met klanten en kandidaten.

HRM

Altijd en overal digitaal
toegang tot je kandidatenpool

Raadpleeg up-to-date kandidaatsgegevens rechtstreeks in HelloFlex. Denk aan uitzendcontracten, ID-bewijzen, CV’s, diploma’s, loonheffingsdocumenten, arbochecklijsten, gespreksnotities, maar ook andere contactmomenten zoals e-mails. Daarnaast is het mogelijk om zelf gegevens up-to-date te houden.

CRM

Beheer al je klanten in HelloFlex

Een up-to-date klantendossier

Met CRM heb je overal en altijd digitaal toegang tot je klantendatabase. Bekijk in één oogopslag wat er besproken is tussen jou, je opdrachtgevers en prospects. Open in een paar klikken gespreksnotities, e-mails en documenten in het digitale dossier. Uiteraard kunnen jij en je collega’s deze gegevens eenvoudig up-to-date houden met de diverse beheerfuncties.

FORMS

Online inschrijven voor je kandidaten

Online inschrijven
voor je kandidaten

Forms maakt het inschrijven van kandidaten nog makkelijker. Je genereert met één druk op de knop online formulieren waarmee jij kandidaten in recordtijd registreert.

Snel formulieren toevoegen

Maak in korte tijd aantrekkelijk vormgegeven formulieren aan waarmee kandidaten zich kunnen registreren.

Bepaal de opbouw

Bepaal zelf de indeling en opbouw van je formulieren en welke invulvelden deze moeten bevatten.

Customize naar smaak

Pas de vormgeving naar smaak aan en voeg een je logo toe om ervoor te zorgen dat het formulier aan jouw huisstijl voldoet.

Klaar? Versturen maar!

Voldoet het formulier aan alle eisen? Dan verstuur je hem met één druk op de knop naar de juiste kandidaat.

Workflow

Digitale to-do list en takenmanager

Jouw up-to-date online takenbord

Leg met WorkFlow taken vast en geef per taak de status en prioriteit aan. Zo volg je de voortgang en hou je overzicht over het werkproces.

Jouw up-to-date
online takenbord

Op elk moment taken inschieten

WorkFlow werkt perfect samen met andere HelloFlex tools. Maak bijvoorbeeld bij een kandidaat direct een taak aan voor een intakegesprek. Alle taken zijn direct zichtbaar op je takenbord.

Op elk moment
taken inschieten

Eén overzicht van alle activiteiten​

Onder het tab Activiteiten zie je meteen wie voor welke activiteit verantwoordelijk is, welke deadlines er aan komen en hoe productief je team is.

Eén overzicht
van alle activiteiten​

Leg met WorkFlow taken vast en geef per taak de status en prioriteit aan. Zo volg je de voortgang en hou je overzicht over het werkproces.
WorkFlow werkt perfect samen met andere HelloFlex tools. Maak bijvoorbeeld bij een kandidaat direct een taak aan voor een intakegesprek. Alle taken zijn direct zichtbaar op je takenbord.
Onder het tab Activiteiten zie je meteen wie voor welke activiteit verantwoordelijk is, welke deadlines er aan komen en hoe productief je team is.

Calls

Automatisch gekoppelde dossiers bij
inkomende en uitgaande telefoongesprekken​

Automatisch gekoppelde dossiers bij inkomende en uitgaande telefoongesprekken​

Calls koppelt dankzij de intelligente VoIP-integratie automatisch het juiste dossier aan een bellende opdrachtgever of kandidaat. Hierdoor heb je direct alle relevante gegevens inzichtelijk en kun je telefoongesprekken gerichter voeren.

Credit insights

Check de kredietwaardigheid
van opdrachtgevers

Check de kredietwaardigheid
van opdrachtgevers

Inzicht in het debiteurenrisico

Met Credit insights kun je met een paar drukken op de knop het debiteurenrisico inschatten bij opdrachtgevers in HelloFlex. Opdrachtgevers worden voorzien van een kredietvlag, een rating en een geadviseerd kredietlimiet. Het is ook mogelijk om de organisatiestructuur, de financiële situatie en geverifieerde basisgegevens van opdrachtgevers op te vragen. Dit geeft je snel inzicht in de kredietwaardigheid van nieuwe en bestaande opdrachtgevers en behoedt je voor wanbetaling. 

Newsroom

Je eigen nieuwsplatform in HelloFlex

Deel het laatste nieuws

Maak mooi vormgegeven nieuwsberichten voor je uitzendkrachten met een makkelijke posteditor. Je bepaalt zelf voor wie deze berichten zichtbaar zijn.

Push nieuwsberichten via alerts

Iedereen die jij aanschrijft, ontvangt een e-mail alert van het nieuwsbericht. Vanuit deze e-mail klikken ze direct door naar jouw nieuwsplatform op HelloFlex.

Communities

Effectieve online communicatie
met kandidaten en klanten

Met Communities kun je specifieke groepen aanmaken om gesprekken op gang te brengen onder communityleden. Dat kunnen nieuwsberichten zijn die jij bepaalt, of juist topics die jouw leden belangrijk vinden. Volg wat er leeft in jouw communities en creëer een open plek voor conversatie tussen kandidaten en klanten.

Comments

Snel reageren op declaraties en contracten

Snel reageren op
declaraties en contracten

Met Comments kom je nog sneller en gerichter in contact met opdrachtgevers en kandidaten. Je kunt berichten versturen binnen de context van belangrijke HelloFlex-werkprocessen, waardoor je HelloFlex-gebruikers op een efficiënte manier verder helpt.

Reports

Snel inzicht in essentiële statistieken

Snel inzicht in
essentiële statistieken

In één oogopslag inzage in jouw KPI's

Wil jij graag goede beslissingen maken? Dan is het cruciaal om te beschikken over juiste en actuele cijfers. Met Reports kun je al je KPI’s op elk moment inzien. Actuele en gevisualiseerde datareports geven je realtime inzicht in essentiële statistieken zoals: omzet, marges en aantal uitzenduren. Stuur je werkprocessen hier tijdig op bij om nog beter te presteren.

HelloFlex Learnings

Haal meer uit HelloFlex met onze online academy

Haal meer uit HelloFlex
met onze online academy

Leer alle ins en outs van HelloFlex

Wanneer je kiest voor HelloFlex, is toegang tot onze online academy een vast onderdeel van het onboardingsproces. In onze online academy word je via trainingen wegwijs gemaakt in alle basisfuncties van HelloFlex. De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules en bevatten handige instructievideo’s en user guides. Elke training wordt afgesloten met een online examen. Rond je deze met succes af, dan ontvang je jouw eigen certificaat. Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Dan zijn er ook trainingen voor gevorderden.