Win meer tijd door je processen te automatiseren

Automatische verwerking van de geaccordeerde uren van al je flexkrachten.

Voorkom kostbare fouten en onnodige creditnota’s

Altijd correcte verwerking van gewerkte uren, zonder creditnota’s.

Clockwise is snel en eenvoudig te gebruiken, dus profiteer direct!

Geen losse looncomponenten meer invullen, maar alleen de begin- en eindtijd.

 

Clockwise maakt verlonen nog makkelijker

Clockwise zorgt voor een volledig geautomatiseerde berekening van de ingevoerde urendeclaraties in het geselecteerde CAO rekenschema. Je hoeft nu zelf geen uren meer te verdelen voor onregelmatigheidstoeslagen of zelf een groot varia aan vergoedingen uit te rekenen.

Perfect in de combinatie met CAOWijzer

Met CAOWijzer maak je eenvoudig een uitdraai van alle belangrijke CAO gegevens zoals: looncomponenten, loonmutaties, vergoedingen bij overwerk en woon-werkverkeer.

Deze up-to-date data zet je met Clockwise een-op-een over naar specifieke rekenschema’s voor je uitzendkrachten. Om het nog makkelijker te maken, hebben we alvast een aantal rekenschema’s gemaakt die je kunt gebruiken.

Eenvoudig zelf in te richten

Clockwise maakt het inrichten en hanteren van rekenschema’s gemakkelijk. Indien nodig is het mogelijk om zelf de CAO’s van je opdrachtgevers toe te voegen. Hierdoor bespaar je veel kostbare tijd aan handmatig naslagwerk in alle CAO’s en het correct verlonen van gewerkte uren.

Zelf rekenregels opstellen

Het is daarnaast ook mogelijk om zelf rekenregels te creëren aan de hand van verschillende criteria. De gecreëerde rekenregels zijn vervolgens gemakkelijk te hanteren bij het verlonen van de gewerkte uren.

Meer weten?

Meer weten over Time Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.