Boost your Talent Management

Breng je recruitmentmarketing naar een nieuw level met één geïntegreerde oplossing

Meer bereik, effectiever werven, efficiënter werken

Het vinden van de juiste kandidaten kost tijd, geld en moeite. Kandidaten hebben meer mogelijkheden om uit te kiezen dan ooit tevoren. Bovendien moet je als recruiter tegenwoordig zichtbaar zijn op verschillende online platforms om enigszins op te vallen. Om maar niet te spreken over de enorme ontwikkelkosten voor het creëren van een gelikte werken-bij-site.

Met Boost your Talent Management helpen wij je om al deze activiteiten op elkaar af te stemmen en te automatiseren, zodat jij in no-time een krachtige employer brand neer kunt zetten. Je zet gemakkelijk recruitmentcampagnes op voor meerdere kanalen, hebt in recordtijd een geoptimaliseerde werken-bij-site, en verwerkt alle data superefficiënt via de naadloze integratie met HelloFlex. Eén uniforme uitstraling. Eén gestroomlijnde candidate journey. Laat die kandidaten maar komen!

Meer bereik, effectiever werven, efficiënter werken

Het vinden van de juiste kandidaten kost tijd, geld en moeite. Kandidaten hebben meer mogelijkheden om uit te kiezen dan ooit tevoren. Bovendien moet je als recruiter tegenwoordig zichtbaar zijn op verschillende online platforms om enigszins op te vallen. Om maar niet te spreken over de enorme ontwikkelkosten voor het creëren van een gelikte werken-bij-site.

Met Boost your Talent management helpen wij je om al deze activiteiten op elkaar af te stemmen en te automatiseren, zodat jij in no-time een krachtige employer brand neer kunt zetten. Je zet gemakkelijk recruitmentcampagnes op voor meerdere kanalen, hebt in recordtijd een geoptimaliseerde werken-bij-site, en verwerkt alle data superefficiënt via de naadloze integratie met HelloFlex. Eén uniforme uitstraling. Eén gestroomlijnde candidate journey. Laat die kandidaten maar komen!

Klaar om je recruitmentmarketing een boost te geven?

Je jobsite in 1 dag live

Lanceer in 1 dag tijd een op maat gemaakte en intelligente werken-bij-site die volledig is geoptimaliseerd en geïntegreerd met je ATS.

Verdriedubbel je bereik

Creëer in een handomdraai krachtige campagnes op social media, Google en jobsites om de beste talenten te bereiken en binnen te slepen.

Target met precisie

Haal het optimale uit je recruitment met overzichtelijke rapporten en algoritmes die perfect zijn afgestemd op elk mediakanaal.

100% gesynchroniseerd

De naadloze koppeling met HelloFlex zorgt ervoor dat jij altijd de regie houdt over al je vacatures, sollicitaties en marketingdata.

Geautomatiseerd posten op alle relevante kanalen

Facebook Advertenties

Adverteer effectief en zonder gedoe op Facebook. Met onze speciale Facebook-module publiceer je vacatures met één druk op de knop. Heb je een kandidaat binnen via één van je Facebook-campagnes? Dan wordt de vacature automatisch gepauzeerd. In deze module vind je ook verschillende handige functies waarmee jij je campagnes gemakkelijk optimaliseert voor nog betere resultaten. Makkelijker wordt het niet!

Instagram Advertenties

Target je doelgroepen ook op Instagram met grote precisie. Onze module voor Instagram draait op hetzelfde advertentieplatform als Facebook, waardoor je met één simpele muisklik zichtbaar kunt zijn op beide social platformen. Uiteraard inclusief alle optimalisaties die je al voor Facebook hebt ingesteld. Zo ben je nog sneller zichtbaar voor een breder publiek. En niet te vergeten op een uniforme wijze, voor een consistente candidate journey.

Google for jobs

Adverteer effectief en zonder gedoe op Google. Met onze speciale Google-module publiceer je vacatures met één druk op de knop. Heb je een kandidaat binnen via één van je Google-campagnes? Dan wordt de vacature automatisch gepauzeerd. In deze module vind je ook verschillende handige functies waarmee jij je campagnes gemakkelijk optimaliseert, voor nog betere resultaten. Makkelijker wordt het niet!

Jobs on Facebook

Wil je naast Facebook-advertenties ook dat je vacatures op het jobboard van Facebook zichtbaar zijn? Dat is zo geregeld. En vanwege de handige koppeling met Boost your Talent hoef je geen extra vacature-beheertaken te verrichten. Pas je namelijk iets aan in de vacature, dan wordt dit automatisch en direct doorgevoerd in het bijbehorende Facebook-bericht. Easy does it!

Jobboards

Met Boost your Talent plaats je vacatures geautomatiseerd door op een heel scala aan vacaturesites. Behalve dit extra bereik, helpen onze rapporten en algoritmes je ook om veel efficiënter met je budget om te gaan. Je boost je berichten namelijk alleen wanneer het nodig is. Zo adverteer je altijd op het juiste moment en op de juiste plaats, waardoor je een betere respons realiseert tegen lagere kosten.

Hoe maak jij het verschil met Boost your Talent Management?

Bepaal het design

De eerste stap is het kiezen van de vaste huisstijlelementen. Daarna genereer je met één enkele klik een website en vul je die met aantrekkelijke content, zoals blogs, videos, informatiepagina’s, testimonials en nog veel meer!

Publiceer vacatures

Publiceer met één druk op de knop vacatures vanuit HelloFlex. De lay-out wordt automatisch afgestemd op je huisstijl en het type functie. Iedere vacature wordt omgezet in een aantrekkelijke en goed presterende landingspagina.

Boost je bereik

Met onze geïntegreerde marketingtools plaats je geautomatiseerd vacatures op Facebook, Instagram en een heel scala aan vacaturesites. In onze heldere rapportages zie je alle KPI’s terug, zodat je hier tijdig op kunt sturen.

Optimaliseer automatisch

Alle sollicitaties worden automatisch verzameld en doorgestuurd naar HelloFlex. Wel zo overzichtelijk. De feedback van recruiters op kandidaten wordt gebruikt om de lopende campagnes automatisch te optimaliseren.

Interesse? Plan je demo!

Benieuwd hoe Boost your Talent Management jouw recruitmentmarketing een boost kan geven? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een demo in te plannen.