Communities

Online communicatie met kandidaten en klanten

Luister naar wat er speelt

In HelloFlex Communities geef je gebruikers de ruimte om jou en je dienstverlening te bespreken. Los problemen sneller op en luister naar de wensen die je community heeft.

Leden helpen elkaar

De talloze vragen en issues waar je dagelijks mee te maken hebt, zijn goed te ondervangen met een community. Heb je even geen tijd om te antwoorden, dan helpen andere leden wel!

Houd iedereen op de hoogte en start interessante gesprekken

Waar HelloFlex Newsroom je helpt nieuws te delen met HelloFlex gebruikers, kun je met Communities specifieke groepen aanmaken om gesprekken op gang te brengen onder leden. Communityleden kunnen elkaar ondersteunen door elkaars vragen te beantwoorden en raken met elkaar in gesprek over allerlei topics. Dat kunnen topics of nieuwsberichten zijn die jij bepaalt, of juist onderwerpen die jouw leden belangrijk vinden. Volg wat er leeft in jouw communities, laat je inspireren en creëer een open plek voor conversatie!

Meer weten?

Meer weten over Foundation? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.