Payrolling/Billing

Uitzenduren verwerken, verlonen en factureren

Meer details over Flexservice

Efficiënt urendeclaraties verwerken en factureren

Met FlexService verwerk je declaraties volledig digitaal en automatiseer je verloning en facturatie. Definieer vaste prijsafspraken per klant om dit proces nog verder te versnellen. Na het verloningsproces kun je direct facturen aanmaken, kandidaten uitbetalen en journaalbestanden versturen. Ook het verlonen van nagekomen declaraties kan in verschillende verloningsruns plaatsvinden.

Reserveringen snel uitbetalen en direct loonaangifte doen

Betaal opgebouwde reserveringen voor kandidaten in één keer uit op basis van slimme selecties. Ook kun je direct loonaangifte doen voor alle loonheffingen, premies, afdrachtverminderingen, eindheffingen en arbeidsgehandicaptenkorting. Draag alle journaalposten over naar de juiste grootboekrekening in je boekhoudpakket.

Volledige controle over alle ziek- en herstelmeldingen

In FlexService maak je eenvoudig de berichten aan die moeten worden verstuurd naar de juiste instanties. Voor kandidaten met uitzendbeding worden de berichten automatisch doorgestuurd naar het UWV. Bij ziek- en herstelmeldingen voor de contracten zonder beding worden de berichten naar de Arbodienst gestuurd.

Meer weten?

Meer weten over Essentials? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.