Bespaar 30 minuten
per ingevoerd CV

Bespaar tijd op elk ingevoerd CV en benut die structurele tijdswinst voor andere belangrijke werkzaamheden, zoals het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever.

Maak inschrijven
nog makkelijker

Geen afhakers meer vanwege te lange formulieren. Met CV Parsing is het inschrijfproces voor je bureau laagdrempeliger en gebruiksvriendelijker dan ooit.

Een kwalitatieve
kandidatendatabase

Zie je database groeien! CV Parsing zet automatisch alle gegevens op de juiste plek in je HRM-database. Alle belangrijke gegevens uit het CV worden uitgelezen en gaan nooit meer verloren.

Kandidaat inschrijven? CV uploaden en klaar!

Je hebt een leuke vacature voor een potentiële kandidaat, maar je beschikt nog niet over alle persoonsgegevens en je begint te mailen en te bellen. Een bezoeker op je vacaturesite wil zich online inschrijven, maar moet vervolgens een te lang formulier invullen en ook nog apart zijn cv uploaden. Dat kan makkelijker! Met CV Parsing hoeft een kandidaat alleen nog maar zijn cv te uploaden en de gegevens worden automatisch in je database gezet.

Alle gegevens staan netjes in je database

CV Parsing trekt automatisch alle belangrijke gegevens uit het cv en plaatst de gegevens in de juiste databasevelden. Dat scheelt jou veel handwerk en verkleint de kans op foutgevoelige invoer van gegevens. Op deze manier bouw je een nauwkeurige database op gevuld met kandidaatprofielen die compleet en betrouwbaar zijn. De kwaliteit van je data is niets voor niets de basis voor succesvolle sourcing.

Meer weten?

Meer weten over Talent Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.