Beheer sollicitaties en vacatures
vanuit één centrale plek

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk met talloze losse applicaties. Publiceer vacatures en verwerk sollicitaties in één online tool.

Leg snel en
gemakkelijk contact

Speel korter op de bal. Houd de controle over het sollicitatieproces met effectieve functies om sneller te matchen en direct gesprekken te plannen.

Bouw effectief aan
een goede kandidatenpool

Bouw eenvoudig een pool op van goede kandidaten. Recruit registreert alle sollicitanten, jij bepaalt wie in je database blijft staan.

Eenvoudig je vacatures opmaken

Maak je vacatures op zoals je zelf wilt, compleet met afbeeldingen en video’s. De vacatures worden automatisch op je werken-bij site of op je eigen website geplaatst. De gemakkelijk te gebruiken editor biedt je verschillende opties om de vindbaarheid van je vacature te vergroten. Zo kun je de tekst verrijken met specifieke tags en vaardigheden, zodat de pagina zo goed mogelijk is afgestemd op de eisen van online zoekmachines zoals Google.

Overzichtelijk en dynamisch

Je vacaturesite staat als een huis en de sollicitaties stromen binnen. Next step: het selecteren van de meest geschikte kandidaten.

Dat doe je snel en eenvoudig met behulp van een automatisch gegenereerd overzicht met alle voor jou relevante vacatures. Per vacature zie je direct hoeveel sollicitaties er zijn en wie de sollicitant is. Per sollicitant checkt Recruit of er een mogelijke match is met een kandidaat. Met één druk op de knop is alles aan elkaar gelinkt. Zo vind je nog sneller de beste kandidaten voor je opdrachtgever!

Werken vanuit één online tool

Alle binnenkomende sollicitaties zijn terug te vinden op één centrale plek, HelloFlex Recruit. Vanuit deze online tool kun je alle volgende acties initiëren. Met één druk op de knop stuur je een netjes geformuleerd afwijzingsbericht, een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een bericht om meer gegevens aan te leveren. Alle processen zijn zo veel mogelijk geautomatiseerd en de informatie wordt direct gesynchroniseerd met je backoffice database.

Meer weten?

Meer weten over Talent Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.