Goed zichtbaar zonder directe kosten

SEO helpt jouw website en vacatures om beter zichtbaar te zijn en hoger gepositioneerd te raken in zoekmachines, zonder dat je daar direct advertenties voor in hoeft te kopen.

Duurzaam effect op online presence

Alle SEO-optimalisaties die je doet hebben een langdurig effect. Lang nadat je ze hebt doorgevoerd, zorgen ze nog voor betere vindbaarheid, naamsbekendheid en betrouwbaarheid.

Goed meetbaar in Analytics

Check de effecten van al je optimalisaties eenvoudig in Google Analytics. Bekijk via welke bronnen en met welke zoekwoorden de meeste bezoekers op je website terechtkomen, en optimaliseer nog verder!

Slimme SEO functies om je vacatures zo goed mogelijk in Google te tonen

Recruitment en Search Engine Optimization (SEO) zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. SEO is het optimaliseren van een website voor de zoekmachines, zoals Google. Het is natuurlijk van belang om zo hoog mogelijk in de natuurlijke zoekresultaten te komen staan. Met HelloFlex SEO krijg je inzicht in externe optimalisatiefactoren en heb je de volledige controle over jouw online zichtbaarheid.

Per vacature kun je de essentiële SEO kenmerken eenvoudig invullen. Via een preview venster is direct zichtbaar welk effect je SEO input heeft op de zichtbaarheid van je vacatures. Hoe beter jij getoond wordt, hoe beter jij het doet op de belangrijkste zoekmachines! Zo kun jij de vindbaarheid van je vacatures eenvoudig optimaliseren, en zorg je voor een structurele stroom van sollicitanten naar jouw website.

Meer weten?

Meer weten over Talent Management? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat je gegevens achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.