HelloFlex

UBplus Nieuwsbrief oktober 2021

UBplus Nieuwsbrief oktober 2021

In deze UBplus nieuwsbrief nemen we je mee in een aantal mooie updates:
  • Peter Loopstra, Customer Success Team Lead, stelt zich voor. Hij werkt dagelijks aan lopende migraties.
  • Er zijn grote stappen gezet in het efficienter maken van het migratieproces, waardoor jij nog sneller kunt overstappen op het softwarepakket van de toekomst: HelloFlex.
  • Een vaste Customer Success Consultant zorgt ervoor dat de overstap naar HelloFlex zo soepel mogelijk verloopt.
  • Eenmaal gemigreerd, word je supersnel wegwijs in onze software met HelloFlex Learnings.
Lees snel verder voor alle updates!

Even voorstellen: Peter Loopstra, Customer Success Team Lead

Mijn naam is Peter Loopstra, 28 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Bij de HelloFlex group ben ik Customer Success Team Lead van twee Customer Success teams (geel en groen). In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een groep van 16 Customer Success consultants en zo’n 400 klanten. Deze functie bekleed ik sinds september afgelopen jaar nadat ik daarvoor een jaar als consultant heb gewerkt. Als consultant heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de grotere migratietrajecten vanuit UBplus naar de software van HelloFlex.

Voordat ik bij de HelloFlex group ben begonnen heb ik 8 jaar bij een uitzendorganisatie gewerkt. De laatste jaren als operationeel eindverantwoordelijke nadat ik als 18-jarige begon als junior intercedent.

"Vanuit het gedachtegoed ‘continu verbeteren’ zijn er in het afgelopen jaar grote stappen gemaakt waardoor we het migratieproces qua doorlooptijd en duur drastisch hebben weten te verkorten."

In mijn rol ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van o.a. de migraties en de directe aansturing van de consultants die de migraties uitvoeren. Daarnaast ben ik constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening door middel van het efficiënter inrichten van onze dagelijkse werkprocessen. Vanuit het gedachtegoed ‘continu verbeteren’ zijn er dan ook in het afgelopen jaar grote stappen gemaakt waardoor we het migratie- en implementatieproces qua doorlooptijd en duur drastisch hebben weten te verlagen zonder dat de kwaliteit hierdoor is aangetast.

Met name door dagelijks bezig te zijn met het verbeteren van de organisatie en de grote mate van afwisseling ga ik elke dag zingend naar mijn werk. Voor mijn collega’s niet altijd even prettig om aan te moeten horen maar wel het bewijs dat ik hier echt op mijn plek zit!

Naast plezier in het werk ben ik hyper ambitieus en nooit tevreden. De doelen die ik mijzelf, de organisatie en mijn collega’s opstel zijn altijd haalbaar en realistisch maar na het behalen van één van deze doelen gaat de blik alweer vooruit. Wat kan er nu nog beter en hoe gaan we dit bereiken? Dat is de vraag die ik mijzelf dus altijd stel.

Ik kijk uit naar alle hernieuwde samenwerkingen die we vanuit de UBplus migraties aan gaan met de klanten die voor de HelloFlex software kiezen. Onze klanten zijn namelijk waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe!

Nu nog efficiënter migreren met standaard migratieplan

In de afgelopen periode zijn we achter de schermen druk bezig geweest om het migratieproces van UBplus naar Helloflex te verbeteren. Er is een standaard migratieplan opgesteld die het gehele migratieproces in kaart brengt. In dit plan worden onder andere de kosten en afspraken die met je zijn gemaakt vastgelegd, maar ook stap voor stap de uitvoering van de migratie en wat voor jou belangrijk is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zo weet je vooraf wat je van ons kunt verwachten en welke acties je zelf dient uit te voeren, zodat je jouw interne capaciteit hier nog beter op kunt afstemmen. Het migratieplan heeft als voordeel dat het duidelijkheid geeft en dat de doorlooptijd van de migratie is verkort, waardoor je sneller over bent naar de nieuwe software.

Deze klanten gingen je voor:

Wist je dat...
...je dat je tijdens de migratie een vaste consultant krijgt die je het gehele migratieproces blijft ondersteunen?

Deze consultant is onderdeel van een vast Customer Success team waar jij bent ingedeeld. De migratieconsultant en de supportmedewerkers kunnen op deze wijze relevante informatie uitwisselen. Op deze wijze kunnen we ook na de migratie zorgen dat je een vast team kunt benaderen die alle kennis in huis heeft om je goed te ondersteunen.

Een vliegende start met HelloFlex software?
Onze trainingen geven je een stevige basis

In 2019 heeft HelloFlex group ‘HelloFlex Learnings’ gelanceerd. Onze e-academy voor het leren werken met de software van HelloFlex group! Via de e-academy van HelloFlex Learnings leer je de basis van de applicaties en het verloop van de werkprocessen kennen. Standaard krijgen alle gebruikers toegang tot de e-learnings. In de e-academy worden 4 trainingen aangeboden:
  1. Basistraining Essentials (voorheen FlexService)
  2. HelloFlex tools
  3. Verdiepingstraining Essentials
  4. BackOffice basistraining
Aanvullend op de e-learnings wordt het proces van het verwerken van urendeclaraties tot betalingen, facturen en overdrachtsbestanden met behulp van een training op locatie aangeleerd. Inmiddels zijn over de 140 klanten actief op de e-academy en zijn talloze online certificaten verstrekt. Want dat is het mooie van de e-academy, je doet niet alleen kennis op, je bent ook in staat je kennis te testen aan de hand van toetsing. En wat is er leuker dan daarvoor worden beloond met een certificaat! Met HelloFlex Learnings beschik jij straks over een stevige basis om met onze software te werken! Meer weten over HelloFlex Learnings, neem een kijkje op onze website.

Afspraak inplannen om te migreren?

Wil je een afspraak maken om uw migratie te plannen of heb je vragen over de migratie, dan kun je contact opnemen met jouw Customer Success Team.

> Bel het telefoonnummer: 088 664 6400;

> Kies voor optie 1: Support en kies je Customer Success Team;

> Kies vervolgens voor optie 3: UBplus.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je via het online ticketsysteem een ticket aanmaakt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.