enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates HelloFlex presenteert je informatie duidelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker

HelloFlex Updates

HelloFlex presenteert je informatie duidelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker

In deze HelloFlex updates hebben we weer een paar slimme features ontwikkeld. Maak optimaal gebruik van je talent pool door eerst je bestaande kandidaten te koppelen aan vacatures voordat je ze op je website of jobboard plaatst. Alle informatie over je kandidaten wordt nog duidelijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gepresenteerd. Ook de Bureau detailpagina’s zijn nog makkelijker in gebruik gemaakt door de nieuwe gebruikersinterface.

Lees snel meer over deze en andere handige nieuwe features!

Maak optimaal gebruik van je talent pool door eerst je bestaande kandidaten te koppelen aan vacatures voordat je ze op je website of jobboard plaatst. Alle informatie over je kandidaten wordt nog duidelijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gepresenteerd. Ook de Bureau detailpagina’s zijn nog makkelijker in gebruik gemaakt door de nieuwe gebruikersinterface.

Lees snel meer in deze HelloFlex Updates!

Check it out! Check it out! Meer updates Meer updates

Eerst eigen kandidaten koppelen aan
een niet-gepubliceerde vacature

Werk nu nog efficiënter met de nieuwe optie om je bestaande kandidaten te koppelen aan een nog niet-gepubliceerde vacature. Op deze manier ben je in staat om je talent pool optimaal te benutten door eerst binnen je huidige kandidatendatabase de juiste persoon voor je opdrachtgever te vinden. Lukt het in eerste instantie niet om deze manier sneller tot een plaatsing te komen, dan kun je de vacature alsnog op je website en job boards publiceren.

Ook nieuw in HelloFlex is dat tijdens het koppelen van een vacature aan een kandidaat alle informatie in één oogopslag zichtbaar is. Zo wordt naast de titel van de vacature nu ook de opdrachtgever en de publicatiestatus getoond. Uiteraard worden je kandidaatprofielen steeds completer naarmate je steeds meer informatie toevoegt aan het profiel. Deze update maakt het mogelijk om nu ook werk- en verblijfsvergunningen toe te voegen aan je kandidaatprofielen.

workforce management tools

HelloFlex Gossip =
HelloFlex Newsroom

HelloFlex moet voor al onze gebruikers zo duidelijk en eenvoudig zijn. Soms is een simpele naamswijziging al genoeg. Vanaf deze HelloFlex update zijn de namen ‘Gossip’ en ‘Circles’ komen te vervallen. Om de waarde van de tool beter naar voren te laten komen en dit voor iedereen direct begrijpelijk te maken, worden deze namen vervangen door ‘Newsroom’ en ‘Communities’.

Inhoudelijk verandert er niets aan de HelloFlex tool. Het blijft nog even gemakkelijk om snel een nieuw lid aan je online community toe te voegen. Voor degenen die het nog niet wisten: je kunt dit doen door naar een specifieke community te gaan en vervolgens rechtsboven op het plus-icoon te klikken. Easy does it!

De nieuwe Bureau pagina:
overzichtelijker en gebruiksvriendelijker

Ook in deze update zetten we weer een grote stap in de grafische ontwikkeling van de HelloFlex tools. Met de wijzigingen voor de Bureau detailpagina borduren we voort op eerdere vernieuwingen in de HelloFlex gebruikersinterface. De nieuwe user interface zorgt ervoor dat de informatie nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker wordt gepresenteerd en het werken binnen HelloFlex nog leuker wordt!

Meer nieuwe updates

null

Makkelijker contracten opstellen vanuit HelloFlex documenten

null

Beheer de gebruikerstoegang tot je HelloFlex omgeving

null

Voorkom ongemakken door in de juiste taal te communiceren

Makkelijker contracten opstellen in FlexService met documenten in HelloFlex

Het is mogelijk om in HelloFlex documenten toe te voegen aan een kandidaatprofiel, zoals werk- en verblijfsvergunningen. Voorheen moest je deze documenten eerst in FlexService uploaden voordat je een contract kon opstellen. Nu je de nieuwe HelloFlex update kunt gebruiken, hoef je deze documenten enkel nog te uploaden in HelloFlex. De documentgegevens worden vanuit HelloFlex meteen doorgestuurd naar FlexService, waardoor je veel tijd bespaart. Op deze manier kan jij je richten op het aanleveren van de juiste informatie in HelloFlex, terwijl je collega zich kan focussen op het opstellen van het contract in FlexService. Dat werkt toch een stuk efficiënter, vind je niet?

Documenten uploaden in HelloFlex

Houd de controle over welke gebruikers toegang hebben tot je HelloFlex omgeving

Met het oog op de AVG-wet kan het wenselijk zijn om gebruikers slechts voor een bepaalde periode toegang te verschaffen tot je HelloFlex omgeving. Daarom hebben we de optie ingebouwd om een einddatum in te stellen voor gebruikers. Heb je een einddatum ingevoerd, dan wordt de toegang tot je HelloFlex omgeving automatisch op deze datum opgeheven.

Let op: tijdens het aanmaken van een gebruiker wordt niet automatisch een einddatum gegenereerd. De gebruiker heeft op dat moment dus onbeperkt toegang tot je HelloFlex omgeving.

Voorkom vervelende situaties door direct in de juiste taal te communiceren

Heb je wel eens ervaren dat je communiceert met een gebruiker, bijvoorbeeld een kandidaat uit het buitenland, maar dat hij of zij jou niet begrijpt? Dat is natuurlijk voor alle betrokkenen vervelend, maar gelukkig kun je zulke vervelende situaties voorkomen. In deze HelloFlex update hebben we namelijk de optie taalvoorkeur toegevoegd aan de detailpagina van een gebruiker.

Voordat je begint te communiceren via HelloFlex, kun je zien welke taalvoorkeur een gebruiker heeft. Op deze manier maak je een goede start en voorkom je mogelijke ongemakkelijke situaties.

Gebruiker overzicht HelloFlex

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies?
Onze specialisten helpen je graag verder.