enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Snel inzicht in de beste sollicitanten en vacaturesites

HelloFlex Updates

Sneller selecties maken dankzij nieuwe star-ratings
Direct inzicht in de effectiviteit van je vacaturesites

In HelloFlex is een nieuwe functie beschikbaar waarmee je nog meer overzicht creëert in je binnengekomen sollicitaties. Door elke sollicitatie een star-rating te geven, pik je in het overzicht snel de beste sollicitaties eruit.Ook hebben we een nieuw overzichtelijk dashboard voor je gemaakt. Dit dashboard geeft je direct inzicht in de herkomst van je sollicitaties en de effectiviteit van de vacaturesites die je gebruikt.

Andere updates om je werk nog makkelijker en leuker te maken:

  • Delegeer en plan taken bij een plaatsing
  • Meer inzicht in berekeningswijze uurloon en ADV
  • Kandidaatgegevens doorsturen naar externe API’s
Lees verder Lees verder Meer functies Meer functies
Sollicitatie rating

Snel zien wie je beste sollicitanten zijn

In een grote lijst is het lastig om snel te zien welke sollicitanten echt veelbelovend zijn. HelloFlex Recruit maakt dit eenvoudiger doordat je sollicitaties een rating kan geven. Geef een beoordeling van 1 tot 5 sterren en voeg desgewenst je opmerking toe. Op de overzichtspagina zie je dan de ratings, waardoor je snel inzicht hebt in de beste sollicitanten en sneller beslissingen kan nemen.

HelloFlex Analytics

Direct inzicht welke site het beste scoort

Weet je welke vacaturesite de meeste sollicitanten oplevert? En weet je hoeveel kandidaten je daar uit selecteert? HelloFlex Analytics heeft een nieuw dashboard voor sollicitaties. Je ziet direct:

  • welke sites de meeste bezoekers opleveren
  • welke sites de meeste sollicitaties opleveren
  • en welke sites de meeste selecties opleveren

Zo heb je meer inzicht in de effectiviteit van de vacaturesites die je gebruikt en kun je je proces optimaliseren.

Kandidaat goedkeuren

Verbeterde koppeling met FlexService

Sneller kandidaten vastleggen in HelloFlex en je backoffice database updaten? Het is nu mogelijk kandidaten met één druk op de knop naar FlexService te sturen. Alle kandidaten die je aanmaakt vanuit een sollicitatie krijgen in HelloFlex de status “Sollicitant.” Verander je de status naar ”Goedgekeurd”, dan verzendt HelloFlex de kandidaat direct naar FlexService. Geen handmatige invoer meer nodig en je FlexService database is altijd up-to-date. Handig toch?

HelloFlex WorkFlow

WorkFlow

Delegeer en plan taken voor een plaatsing

Vanaf deze HelloFlex update kun je alle taken direct bij de plaatsing plannen en delegeren. Ga naar de betreffende Plaatsing en klik op het drop-down menu bij Actie. Vervolgens kun je eenvoudig taken toevoegen of afspraken inplannen. Je collega’s zien direct welke taken er nog open staan en waar de prioriteiten liggen. Om het nog makkelijker te maken zijn de taken ook snel in te zien vanuit de kandidaat of opdrachtgever.

HelloFlex CAOWijzer

CAOWijzer

Vanaf april (ABU) en juli (NBBU) 2018 geldt een nieuwe berekeningswijze voor het toepassen van het uurloon en de ADV-vergoeding. CAOWijzer berekent de juiste beloning en vergoeding voor jou. Om je extra inzicht te geven in deze berekening is in CAOWijzer een nieuwe pop-up toegevoegd met de onderbouwing voor het gebruikte uurloon en de ADV-vergoeding.

API koppeling

Koppelingen

Kandidaatgegevens doorsturen naar externe API's

Heb jij HelloFlex gekoppeld aan externe systemen? Dan is het wel zo handig dat gegevens die je in HelloFlex wijzigt, ook worden doorgevoerd in die systemen. Vanaf deze update stuurt HelloFlex automatisch pushberichten uit naar externe API’s zodra je iets aanpast in een kandidaatprofiel. Zo borg je makkelijker dat kandidaatgegevens in verschillende systemen up-to-date blijven.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.