enjoy intelligent tools
HelloFlex Updates Tools voor een nog effectiever recruitmentproces

HelloFlex Updates

Nieuwe updates voor een nog beter recruitmentproces

In HelloFlex kun je nu gebruik maken van gestandaardiseerde sollicitatieformulieren die je eenvoudig kunt koppelen aan je vacatures. Eenmalig opmaken, meerdere malen inzetten. Wel zo handig toch?

Ook is het mogelijk om in HelloFlex zelf nieuwe kandidaten te registreren. In slechts 3 stappen is de kandidaat geactiveerd en is je FlexService database bijgewerkt.

Andere updates om je werk nog makkelijker en leuker te maken:

  • Sneller gegevens vinden met de nieuwe zoekfunctie
  • Alle Sign documenten en Dossier documenten in één overzicht
  • Altijd op de hoogte met nog meer opties voor alerts

Maak gebruik van standaard sollicitatieformulieren die je eenvoudig kunt koppelen aan vacatures voor dezelfde functies. Je kunt nu ook zelf kandidaten registreren in HelloFlex. Lees snel meer over deze en andere nieuwe updates.

slimmer recruiten Recruiten usability updates Usability
sollicitatieformulier

Standaardformulieren
voor je vacatures

Plaats jij regelmatig dakdekkers, lassers of bijvoorbeeld koeriers? Dan heb je waarschijnlijk 3 compleet verschillende sollicitatieformulieren nodig om de specifieke gegevens voor deze functies uit te vragen. Met Recruit kun je die formulieren nu eenvoudig voordefiniëren. Je maakt  eenmalig een sollicitatieformulier op die is afgestemd op die specifieke functie, en stelt deze als standaardformulier in voor de betreffende functie. Vervolgens selecteer je dit formulier met één druk op de knop bij het plaatsen van de vacature.

Dit scheelt je veel tijd bij het opstellen van vacatures, zorgt voor een gestructureerde database en maakt het selectieproces eenvoudiger.

salaris

Breid je vacatures uit met meer salarisgegevens

Heb jij een variabel salaris voor een functie en wil je daarvoor een brede doelgroep interesseren? Geef dan nu eenvoudig een salarisbereik aan met de nieuwe “van” en “tot” velden in de vacature editor. Je kunt het salaris nog verder specificeren door ook aan te geven of het een salaris per “Uur”, “Week”, “4-weken” of “Maand” betreft. HelloFlex berekent automatisch het juiste maandsalaris op basis van deze gegevens.

Sollicitatie opmerking

Sneller schakelen met collega's

Wil jij sneller communiceren over binnenkomende sollicitaties met je collega’s? Vanaf nu plaats je direct comments op binnengekomen sollicitaties. Ga naar de sollicitatie en laat een comment achter. Je collega’s zien de comment en kunnen je direct in HelloFlex beantwoorden. Zo kun je sneller intern van gedachten wisselen en tot beslissingen komen in de zoektocht naar een geschikte sollicitant.

kandidaat toevoegen

Zelf kandidaten registreren in je HelloFlex database

Hoe handig zou het dan zijn als je tijdens een veelbelovende kennismaking met een kandidaat ook direct een profiel aan kunt maken in HelloFlex? Kies binnen Kandidaten voor “Kandidaat toevoegen” en volg drie simpele stappen.  Bij stap 1 voer je de basisgegevens in, bij stap 2 checkt HelloFlex op duplicaten. In stap 3 is de kandidaat geactiveerd en is je FlexService database bijgewerkt. Zo wordt het registreren van kandidaten nog een stapje laagdrempeliger, sneller en makkelijker!

sollicitatie bron

Direct inzicht in je belangrijkste bronnen

Hoe meer aandacht voor je vacatures hoe beter. Maar weet je ook welke vacaturesites je de meeste sollicitaties opleveren? Of welke andere online kanalen een positieve impact hebben op je recruitment? In HelloFlex Recruit kun je nu direct zien waar je sollicitaties vandaan komen. Hierdoor krijg je meer inzicht in de effectiviteit van je online marketingactiviteiten en kun je steeds gerichter investeren in de juiste mediakanalen en verkeersbronnen.

Zoekfunctie HelloFlex

Sneller zoeken met nieuwe zoekbalk

Worden jouw lijstpagina’s steeds groter en wordt het lastiger om iets specifieks terug te vinden? Om nog sneller de gegevens te vinden die je zoekt, vind je het zoekveld op de lijstpagina’s nu altijd boven in het scherm terug. De zoekfunctie is hiermee altijd direct toegankelijk, zodat je nog sneller zoekopdrachten kunt doen binnen je lijstpagina’s, zoals Kandidaten, Klanten en Contracten.

HelloFlex Documenten

Alle documenten in één overzicht

Om de gebruikerservaring met HelloFlex nog meer te verbeteren, worden veel van de verbeteringen in onze software doorgevoerd op basis van feedback van onze leading customers. Dat geldt ook voor deze update. Waar Sign Documenten en Dossier Documenten altijd uit twee aparte lijsten bestonden, zijn ze nu allebei samengevoegd onder één lijst. In het tab Documenten, zijn alle type documenten op één plek overzichtelijk terug te vinden en op status in te zien.

Alerts in HelloFlex

Alerts nu instellen
zoals jij dat wilt

Alerts zorgen ervoor dat HelloFlex gebruikers op de hoogte zijn van de belangrijkste updates. Handig! Nog handiger is het, wanneer je zelf kunt bepalen wanneer die alerts gestuurd worden. Denk aan een reminder om declaraties twee dagen voor verloning te verwerken. In HelloFlex stel je dit nu helemaal zelf in. Je bepaalt per dag, week of maand welke alerts HelloFlex moet versturen. Daardoor stem je HelloFlex nog beter af op je interne werkprocessen.

Stel je vraag

Meer weten over de nieuwe HelloFlex functies? Onze specialisten helpen je graag verder.